Copy
De redactie van deze Nieuwsbrief is afgereisd naar Vlieland om onze artiesten te supporten. Zo openden The Togo All Stars vandaag het Sportveld en komen we net terug van de shows van Thijs Boontjes en Elephant. Het beeld dat u hieronder ziet is vers geschoten door het team van fotografen dat hier rondloopt. Geniet van u weekend, dan doen wij dat ook. Veel leesplezier gewenst en tot volgende week, maar dan weer een Nieuwsbrief vanuit Amsterdam-Noord. 

13:00 - 14:00 @ Sportveld, Into The Great Wide Open 

Foto door Rogier Boogaard

15:00 - 16:00 @ Sportveld, Into The Great Wide Open 

Foto's door Marieke de Graaff

15:10 - 15:50 @ De Kuil, Into The Great Wide Open 

Foto door Sjoerd Knol
Guido Blom, stergitarist van het Dans- en Showorkest, stapt net van het podium af op het Sportveld om bij ons zijn playlist in te leveren. Daarover heeft hij nog te melden:

"Verschrikkelijk eclectisch vervelend lijstje. Gaat alle kanten op. Maar goed, ik vrees dat het mijn smaak is." - Guido Blom
Op 30 september staat Danny Vera niet alleen in de Ziggo Dome, die dag komt ook zijn nieuwe EP The New Black and White Pt. V uit. Zes nieuwe liedjes en dit keer zitten daar unieke collaboraties tussen. Want waar Danny Vera al eens samenwerkte met André van Duin, slaat hij op The New Black & White Pt. V de handen ineen met het fenomenale The Rosenberg Trio en de hitformatie Krezip. Reserveren van het vinyl of de compact disc is vanaf heden mogelijk.
Danny Vera ft. The Rosenberg Trio - A Fadin' Blue (Live @ De Avondetappe)
Dat Tim Knol vorige week zijn nieuwe album Lightyears Better uitbracht is inmiddels geen nieuws meer. Voor de gelegenheid schoof Tim deze week samen met zijn vriend Nico Dijkshoorn aan bij Op1 om te vertellen over het boek Lichtjaren Beter, dat zij samen maakten. Na afloop van het gesprek speelde Tim de titeltrack aan tafel. Morgen stapt Tim samen met zijn Wandering Hearts in Harlingen de boot op, om zich op te maken voor zijn show van aanstaande zondag. Klokslag 12:45 tikt Kees af.
Tim Knol - Lightyears Better (Live @ Op1)
De najaarstournee van The Kik Hertaalt Eurovisie gaat binnenkort van start. Kaarten zijn te koop via de desbetreffende zalen of onder deze link.
Bij nieuwe muziek, hoort ook een videoclip. Hallo Venray maakte er een voor hun nieuwe single Nerds
Bijzijn is meemaken. Amsterdam hou je vast, op vrijdag 16 september speelt MICH in Skatepark Noord.
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands