Copy
De momenten van de week, gevangen in de Excelsior Recordings Nieuwsbrief. 

Met daarin deze week de nieuwe single van Loupe, de Nederlandse waveformatie MICH op Best Kept Secret en een bijpassende Selector. Een schandalige aankondiging, wandelen in Hoorn en mooie berichten vanaf de overkant van het Kanaal. 

Alvast een goed weekend gewenst namens de redactie van dit orgaan.

Bij elke nieuwe single van Loupe stijgt de verbazing. Ze worden maar beter en beter. Nu is daar Caught in the Moment. Een waar juweel van een lied. Niet voor niks is het nummer direct toegevoegd aan de playlist van NPO 3FM. 

Caught In The Moment schetst een bekende zoektocht: hoe bescherm je je dromen, je verlangens en jouw zucht naar avontuur temidden van de sleur van het bestaan? “Het nummer confronteert je met de muren die je fysiek en mentaal omringen”. Licht bandlid Julia Korthouwer toe. “En hoe ze je groei, ervaringen en levensgeluk beperken.”

Maurits Westerik, is vooral bekend als frontman van Gem en Bewilder, maar nu ook als festivaldirecteur van Best Kept Secret. Het festival kondigde deze week een groot deel van de Iine-up aan, waaronder de Nederlandse waveformatie MICH. Daarom is Maurits deze week de Selector van dienst. “Ik deel met veel plezier mijn favorieten voor BEST KEPT SECRET 2023. Het was een dynamische route om deze editie in te kleuren, maar ik ben erg verheugd over het vooralsnog/tot dusver verschenen palet.”
De Jonge Boschfazant en Meindert Talma gaan de barricaden op met het album Schandalig. Op 24 maart verschijnt de langspeler met 14 kritische beschouwingen. De heren zijn het beu en dat laten ze horen. Het album verschijnt in een luxe CD uitgave inclusief een prachtig boekwerk met prenten. Daarna volgt een tour.
Het blokkenschema van Walk On in Hoorn. Tot zondag. Laatste kaarten via: www.wandel.club
Piet Parra, het brein achter MICH, stond groot in de krant en diezelfde week werd die band toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret. Toeval? Ja dat is toeval. Maar wel allemaal goed nieuws.
Elephant ging op bezoek bij het Muziekcafé op NPO Radio 2. Hier speelden ze onder andere het nummer Reptile Zoo:
''They possess an easy charm and sense of pure musicianship that’s hard not to love.'' aldus het Clash Magazine over het concert van de Togo All Stars in Bristol. De band is momenteel op tour door Europa. Check de speellijst hier: https://showcase.fm/TogoAllStars
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands