Copy
Het is Driekoningen. Dè dag om de kerstboom af te tuigen, het huis te ontdoen van kerstversiersels en voor het laatst deze en gene veel Heil & Zegen te wensen. Bij deze.

Met uw welnemen gaan de bezorgers van dit orgaan komend jaar stug door met het uitbrengen van bijzondere platen en het waar mogelijk ondersteunen van de artiesten. Zoals daar zijn:
  • Spinvis die ons allen op Nieuwjaarsdag verblijdde met Lente ‘22  +
  • Happy Camper terug van nooit weggeweest
  • Jimmy Diamond, het hard rockende trio uit Het Oosten
  • MICH die vanavond heel erg hun best gaan doen in De Zwarte Ruiter te Den Haag omdat Bella komt kijken
  • Loupe en Elephant die beiden vandaag zijn toegevoegd aan de playlist van 3FM
  • Tim Knol die morgen in vol ornaat figureert in de Volkskrant ter gelegenheid van z’n show in de Paradiso met Cloud Cafe in het voorprogramma
Dat en nog veel meer in de eerste Nieuwsbrief van 2023. Volgende week zijn we d'r weer, dan met nieuws over de Excelsior-manifestaties in de stad Groningen tijdens Eurosonic/Noorderslag.

2023 wordt weer Het Jaar van Spinvis. Net als de meeste andere sinds 2002. In de voorbije twee decennia creëerde de ereburger van Nieuwegein een groots en omvangrijk oeuvre en een fanbase die zich verjongt en verbreedt (66 miljoen streams & counting).

Met een nieuw album in de pijplijn en heel veel shows in stad en land op het programma trapt Spinvis op 1 januari 2023 het nieuwe jaar af met een fonkelnieuw lied.

Lente ‘22 is een klassieker in de dop. Een verhalend lied, zoals publieksfavoriet Stefan en Lisette, waarin het lief en leed van voor iedereen herkenbare personages wordt verbeeld.

De video van Lente ‘22 beleefde zijn première op 3voor12. Lees het stuk hier terug.

Casey is de eerste single van een nieuw album van Happy Camper dat dit najaar zal verschijnen. De titel daarvan houden we nog even geheim, maar Job Roggeveen wil het volgende over de nieuwe single kwijt: “Casey gaat over het verlies van vriendschap. Twee vrienden die ieder hun eigen weg gaan en vreemden van elkaar worden.” 
Het rocktrio Jimmy Diamond komt met nieuwe muziek. In The Dark is de tweede single van You Radiate, hun debuutplaat die op 10 maart verschijnt. 
De opbeurende single is een hart onder de riem en een oproep om niet bang te zijn in het donker.

“Iedereen heeft onzekerheden, en het is goed om ze er te laten zijn, maar je hoeft er niet bang voor te zijn. Je kan je laten meeslepen in een neerwaartse spiraal, maar dan kom je niet verder”, aldus zanger Jim Zwinselman.

De single gaat vergezeld van een videoclip, geschoten in Las Vegas, tijdens hun opname avontuur in Amerika. 3voor12 schreef er een artikel over, die je hier kunt teruglezen. 
Wat zijn artiesten zonder al die hardwerkende mensen achter de schermen. Etjen is van alle markten thuis, van (tour)management en productie tot het verzorgen van de catering. Een regelneef van het beste soort. En als manager van Jimmy Diamond deze week Selector van dienst.

“Een playlist is als een goede plantenwinkel. Energie! Voor het moment en de rest van de dag”
Niet alleen op een shirt. De Spinvis cassette is nu ook verkrijgbaar op een trui. Biodynamisch katoen, bedrukt in Amsterdam-Noord. Koop de trui of het shirt hier.
Voor u geknipt: MICH krijgt 4 sterren in de Volkskrant voor hun show op 30 december in Paradiso. “Steeds meer mensen ontdekken hoe goed die wonderlijke newwaveband Mich is.” Vanavond speelt de band een gratis optreden in De Zwarte Ruiter te Den Haag. Een dag later speelt MICH een concert in een uitverkochte Rotown Rotterdam.
Perfect. Volgens KINK gaan Cloud Cafe, Loupe en Elephant het maken in 2023. Daarom staan ze in de lijst KINK Future Icons 2023. Bekijk de hele lijst hier
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands