Copy
Tsuki nieuwsbrief oktober 2015
Op dit moment ben ik in Lourdata op het mooie Kefalonia voor de laatste workshop van de huidige Clarity Inner Core groep. Het is fantastisch om zo’'n prachtige groep mensen te mogen begeleiden op hun weg naar helderheid, en ze in die drie jaar te zien groeien en opbloeien.
In april 2016 start er een nieuwe Inner Core groep. Aangezien het maar 1 keer in de drie jaar start, vroeg ik aan een paar van de deelnemers hier waarom ze het iemand zouden aanraden. Vanwege het internationale karakter van de groep, waren ze bijna allemaal in het Engels. Die quotes vind je in de Engelstalige nieuwsbrief die we je voor deze ene keer ook hebben gestuurd (kijk dus daar voor meer!). Eentje was in het Nederlands geschreven en die wil ik je niet onthouden:
Waarom de Inner Core zo de moeite waard is?
  1. Fantastische opbouw van de workshops en de diepgang van het proces.
  2. Het ‘op pad’ zijn met een groep is stimulerend en inspirerend. Heel bijzonder!
  3. Ook al klinkt het best wel heftig om je voor drie jaar te verbinden, dat geeft juist de borging, de bezinktijd en de mogelijkheid het je echt eigen te maken. Ik ben er zo blij mee, wat een prachtige reis. Het heeft me enorm goed gedaan.
  4. En niet te vergeten de prachtige plekken, het heerlijk eten en het vele plezier samen!
Elly en Fre
Schrijf je voor 1 november inen ontvang 75 euro vroegboekkorting!
 
Nu inschrijven
Om aan de Inner Core mee te kunnen doen, moet je een Clarity Week hebben gedaan. Dat kan nog dit jaar met de week die ik in Onna geef (bij Steenwijk) van 6 t/m 12 december. Klik hier voor meer informatie.

De Inner Core begint met een drieweekse Retreat in Toscane waar we Jeru's eilandmeditatie doen. Je kan je ook voor alleen deze drieweekse Retreat inschrijven en dan eventueel later beslissen of je de hele InnerCore wilt doen.

De Inner Core is in het Engels. Als dat niets voor je is, kom dan naar de Driedaagse Clarity Workshop in Djoj Rotterdam van 23 t/m 25 oktober. Of in Tsuki van 28 t/m 31 januari.

Voor de QLB liefhebber
Warme groet uit het Kefalonia, en graag tot ziens!
Taetske
Share
Tweet
Forward
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list