Copy
Tsuki nieuwsbrief februari 2015
View this email in your browser

Meester Eckhart (1260-1328): "Een mens zonder zelfkennis, is als een mol zonder voorpoten. Die zal nooit het licht zien."

Jeru Kabbal (1930-2000): "As we continue learning to be in the here and now, we should give ourselves deep inner permission to be natural, strong, open and flowing."
Deze twee uitspraken tekenen voor mij het Clarity Proces. De zelfkennis die het Clarity Proces je geeft, brengt je bij het licht. Het licht nodigt je uit je natuurlijk kracht, openheid en liefde te laten stromen. 

Van 14 t/m 22 maart kun je dit ontdekken op een van de mooiste Clarity plekken die er zijn: Le Boulard. Deze oude boerderij staat in het hart van de Morvan, een groot nationaal park met nauwelijks lucht- en licht vervuiling. Check de website voor meer informatie.  En speciaal voor lezers van onze nieuwsbrief bieden we een 'bring a friend' korting aan. 50 euro voor jullie allebei als je samen met een nieuw iemand naar de workshop komt! 

QLB in Middelburg
Zondagavond 8 maart komt Taetske naar Middelburg om een QLB workshop te geven in Padma. Van 18.00-20.30. Prijs: €20,- . Informatie en opgave bij David <avraamshvarts@gmail.com>.

Yoga en Clarity met Esther Ekhart en Taetske 
10 dagen Clarity en Yoga van topkwaliteit in een plek vol zon in de winter! Wie wil dat nou niet? Esther en ik geven samen deze tiendaagse workshop in de Algarve, Portugal. Ben je geïnterresseerd? Geef het meteen aan, per mail of via het aanmeldformulier, om je te verzekeren van een plek. Esthers workshops zijn vaak al snel volgeboekt. Kijk voor meer informatie op de site.

InnerCore data bekend
En als je toch op de site bent, kijk dan meteen naar de InnerCore. De data en plekken van de eerste twee jaar staan al vast. We beginnen 1-21 april 2016 met een drieweekse workshop in Toscane (ook los te boeken).

Welkom Silke
Al enige tijd is Silke de Wilde me aan het helpen om Tsuki beter georganiseerd te krijgen en mij een stuk van de organisatie uit handen te nemen. Dat is heel erg fijn! Haar email is silke@tsuki.org.

Jeru Kabbal viering
Op 22 mei is het 15 jaar geleden dat Jeru overleed. Een mooie aanleiding om stil te staan bij wat Jeru en zijn Clarity Proces ons heeft gegeven. Het lijkt me heel fijn om hiervoor een dag bij elkaar te komen. Als jou dat ook aanspreekt, dan nodig ik je van harte uit om zondag 28 juni hiervoor te reserveren. En me te laten weten van je interesse! Aan de hand van de belangstelling zoeken we een plek die daar bij past. Omdat in de weekenden veel plekken snel vol zitten, is het fijn als je meteen laat weten of je er bij wilt zijn. Je zit er dan uiteraard niet aan vast, maar help ons wel een inschatting te maken. 

Mocht je wensen of ideën hebben voor die dag, deel ze. Wij denken aan: een videolezing van Jeru, een symposium/uitwisseling over de betekenis van Jeru in het hedendaags spiritueel spectrum, een QLB, elkaar weer ontmoeten en op een informele manier Jeru gedenken en vieren.

Op zijn sterfdag, vrijdag 22 mei wil ik een 'dag van dankbaarheid' voorstellen. Ieder gewoon in zijn eigen dagelijks leven, maar toch gezamenlijk een veld van dankbaarheid neerzetten en elkaar inspireren om dat vorm te geven. Geïnteresseerd? Ik hoor graag van je!
Nieuwe QLB cd met Alix Adams
Alix Adams, een van de directe leerlingen van Jeru die regelmatig in Amsterdam de QLB aanbiedt, heeft een cd uitgebracht. Prachtig geworden, met muziek die speciaal voor de Quantum Light Breath gecomponeerd is. De cd is te bestellen via www.inner-river.com of als mp3 bij iTunes.

Tsuki in een nieuw jasje
Met plezier introduceer ik het nieuwe Tsuki logo! Het is ontworpen door Stephan de Smet, die ook het ontwerp voor het boek Helderheid heeft gedaan dat onlangs in tweede druk is gegaan. Ik ben er erg blij mee!

 
Foto: Jeru Kabbal

Agenda
8 maart: 
QLB in Middelburg

14 maart:
Clarity Week in Le Boulard (Engels)

31 maart:
Inhaalavond QLB cursus (ook los te boeken als er plek is)

10 april:
InnerCore workshop in Toscane

9 mei:
Clarity Stilte Retraite (Duits)

20 mei:
Start zomer QLB's (3x)

22 mei:
Dag van dankbaarheid

11 juni:
Clarity Driedaagse in Nord Schwarzwald (Duits)

28 juni:
Jeru Kabbal viering
Foto: Le Boulard, Frankrijk


unsubscribe from this list    update subscription preferences