Copy
Tsuki nieuwsbrief december 2015
Tijd voor bezinning
 
De decembermaand is weer begonnen. Voor veel mensen een tijd van bezinning en reflectie. En een tijd om goede voornemens te maken en te bedenken hoe we het anders willen doen. Maar voor velen van ons is het moeilijk om gewoontes te veranderen. Dit heeft vaak meer te maken met ons onbewuste dan dat wat we bewust willen en kiezen.

Dit is wat Jeru Kabbal zei over het onbewuste:

"De wortel van al je problemen ligt in het onbewuste. Om te begrijpen hoe je van deze problemen af kunt komen, zul je als eerste moeten begrijpen hoe het onbewuste in elkaar zit. Het is het gebrek aan begrip over het onbewuste dat al je ellende veroorzaakt, en het is het gebrek aan begrip over het onbewuste dat alle ellende in de wereld veroorzaakt. Als je begint te begrijpen wat jouw ellende veroorzaakt, en je krijgt door hoe je er uit kan komen, dan kan jij een voorbeeld zijn voor hoe de wereld uit haar ellende kan komen. Want de ellende van de wereld is allemaal individueel, zelfs al lijkt het soms collectief."

Lees het volledige artikel op onze website.

Het inzicht krijgen in onbewuste patronen, dat is een belangrijk doel van het Clarity Proces. Onze website staat vol artikelen en lezingen van Jeru Kabbal en Taetske Kleijn over dit onderwerp. Klik hier voor een overzicht.

En in januari kunnen we je helpen om inzicht te krijgen in jouw onbewuste patronen. Doe mee aan de Clarity Driedaagse in Tsuki. Je leert in deze driedaagse workshop hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen. Lees hier meer informatie.

Welkom Judy!

Vanaf december gaat Judy van der Velden Taetske ondersteunen bij de bedrijfsvoering van Tsuki. Zij zal onder andere de inschrijvingen en webshop-bestellingen voor haar rekening gaan nemen, dus de kans is groot dat je binnenkort contact met haar hebt. We nemen afscheid van Silke de Wilde die stopt met haar werkzaamheden bij Tsuki, maar ongetwijfeld in de toekomst nog wel eens bij Tsuki te vinden is.

Nieuwe meditatie

Op onze website en op SoundCloud is een nieuwe meditatie van Taetske te beluisteren: "Er is ook liefde voor jou". Een meditatie van 12 minuten om liefde te voelen voor de dingen die je in jezelf aantreft.

Wat is er de komende tijd te doen bij Tsuki?

Zou jij ook graag meer inzicht willen in je onbewuste patronen? Zie hieronder wat we voor je gepland hebben de komende maanden:. 
Kijk voor het volledige aanbod op onze website
Uit de webshop:
 
Uiteraard is december ook de maand van feestdagen, samenzijn en... cadeaus! Onze webshop biedt allerlei mooie geschenken voor iemand die je dierbaar is, of gewoon voor jezelf! Neem bijvoorbeeld de prachtige handgemaakte meditatiekussens van Vrederijk:of het boekje Helderheid:


 
Warme groet, hele fijne feestdagen en graag tot ziens,
Share
Tweet
Forward
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list