Copy
Tsuki nieuwsbrief december 2016
Beste <<Voornaam / First Name>>,

In deze nieuwsbrief kun je lezen over:
3 december 2016

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hier voor hebt opgegeven of omdat je een cursus bij ons hebt gedaan. Onderaan deze mail kun je je afmelden of je gegevens wijzigen.

 
C L A R I T Y   D E C E M B E R   V O O R D E E L
10% webshopkorting in december!

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers 10% korting op alles in onze webshop. Gebruik de kortingscode DECEMBER in de winkelmand en het wordt vanzelf verrekend.
Samen mediteren? 2e halve prijs!

Geef je samen op voor één van de QLB cursussen in januari en pak je voordeel. Voor starters begint er een cursus op dinsdag 10 januari, voor ervaren QLB-ers op woensdag 18 januari. Geef bij je inschrijving aan dat je samen komt en met wie.
C L A R I T Y   C A D E A U   T I P S
Bijzonder Gewoon Boekje

Een fantastisch boekje. Licht en toch met diepgang. Fijn om te geven. Ook aan jezelf! In grappige, ontroerende tekeningen wordt blootgelegd wat er allemaal voorbij komt zodra je naar jezelf gaat kijken. Een heerlijk wegleg- en oppakboekje. € 15,95
Handgemaakte meditatiekussens van Vrederijk

Een kussen om verliefd op te worden. Als meditatie een deel van je leven is, waarom dan niet ook een kussen wat een deel van je interieur is?
Blauw kussen met paspel rand € 78,-
Naturel kussen met gehaakte rand € 78,-
Blauw-groen kussen € 59,-
Geef een workshop cadeau!

Gun je dierbaren een helder leven. Geef een workshop of een deel van een workshop cadeau! Mail ons en we maken er iets moois van.
 
C L A R I T Y   T I P S
Over angst en je halleluja voelen

Luisterend naar een opname van Jeru, hoorde ik hem een mooi antwoord geven op de vraag: Als je begrijpt dat er in wezen niets is om bang voor te zijn, moet je dan dat perspectief te gebruiken om te beseffen dat alle angsten uit het onbewuste komen?

Angst is zinvol
Hij begint met te benadrukken dat angst een zinvol mechanisme is. Het heeft een functie. Het is bedoeld om ons te helpen als we in gevaar zijn. De adrenaline geeft ons net dat extra beetje energie dat we nodig hebben om onszelf in veiligheid te brengen. Maar als we voortdurend in angst of stress leven, wordt het een vergif.

Bij Clarity proberen we niet zonder angst te leven. Maar wel zonder irrealistische angst. Angst die niet klopt met de werkelijke situatie.

Leef naar je eigen ervaring
Als je begint te ontdekken, vanuit eigen ervaring, dat als je in het moment bent je het bestaan bent - en daarom eeuwig, en daarom liefde - omarm dat. Dat is wat we met Clarity proberen te doen, zo'n echte ervaring van non-dualiteit te hebben, waar we energie worden, waar we bewustzijn worden. Hoewel 'worden' niet het juiste woord is. We realiseren ons daar dat we het altijd al waren.

Je halleluja voelen of je met je oude rotzooi bezig houden?
Wanneer je jezelf gaat vertellen dat je liefde en bewustzijn bent zonder het echt te hebben ervaren, wordt het kunstmatig. Het krijgt iets intellectueels. Meestal is het een poging om je problemen toe te dekken met iets waar je je fijn bij voelt. Dat is wat veel mensen doen. Met name mensen op het spirituele pad. Ze willen zich niet met hun oude bagage bezig houden, ze willen zich halleluja voelen. En dat werkt niet. Ze zien er aan de buitenkant misschien kalm, liefdevol en vredig uit, maar je hoeft maar een beetje te krabben en je zal zien dat ze al snel uit hun slof schieten omdat die oude rotzooi er nog steeds zit.

Wat je wilt is het oude laten gaan, het negatieve ontmantelen. En je opent je vanzelf en heel natuurlijk naar de waarheid, als je het zou zou willen noemen.

Een andere keus hebben
Stel dat je gister zo'n verruimende bewustzijnservaring hebt gehad, maar je bent er op dit moment niet in. Als je er dan nu aan denkt, is het een herinnering. Dus heb je een keus. Als je in herinnering bent, kun je in die herinnering zijn of in een herinnering uit de tijd dat je hulpeloos en afhankelijk was. Wanneer je merkt dat je in zo'n oude herinnering wordt getrokken, kun je contact opnemen met je onbewuste en zeggen: 'Ook al is het nu alleen een herinnering, weet je nog wat we gister hebben ervaren? Die ervaring is meer in harmonie met onze werkelijkheid dan de ervaring die we hadden toen we een kindje waren. Die herinneringen waren toen relevant, maar nu niet meer. De herinnering van gister is reëler.'

Dus ja, zegt Jeru, gebruik die herinnering. Maar verwar het niet met een echte ervaring.

Luister hoe Jeru dit zelf zegt via deze link naar de opname op soundcloud.

Leren hoe je contact met je onbewuste kunt opnemen? Hoe je die oude rotzooi kunt opruimen zodat je op een natuurlijke manier naar een ervaring van de werkelijkheid opent? Kom naar een van de Clarity workshops en we gaan aan de slag.

Er zijn nog een paar plekken bij de Clarity Week van 11-18 december.
Of kom naar de Clarity Driedaagse van 26 t/m 29 januari in Tsuki.

Klik hier voor meer informatie over de workshops en om jouw plek te reserveren.

Op 21 en 22 januari geeft Hanneke Sloof een Clarity weekend in Amsterdam.

Gesloten tussen kerst en nieuwjaar

Tussen kerst en nieuwjaar nemen we even pauze. Bestellingen en inschrijvingen worden wel opgenomen en genoteerd, maar vanaf 2 januari beantwoord en verzonden.

Agenda

* Zondag 11 december 18.00 uur - Clarity Week in Meeuwenveen

* Dinsdag 10 januari 20.00 uur - Introductie avond QLB en start van de QLB cursus
* Woensdag 18 januari 20.00 uur - Start QLB cursus voor ervaren QLB-ers (4 avonden)
* Donderdag 26 januari 19.30 uur - Clarity Driedaagse in Tsuki

* Zaterdag 25 februari 18.00 uur - Clarity Week in Le Boulard (ENG)

* Maandag 6 maart 7.00 uur - Clarity Trainers workshop in Le Boulard
* Dinsdag 14 maart 20.00 uur - inhaal QLB

* Zaterdag 1 april 19.00 uur - Clarity Retreat Portugal, tevens start van de Inner Core!

Kijk voor ander QLB- en Clarity-aanbod op overig aanbod.
Kijk voor de hele agenda op onze website
Voor boeken en cd's en ander leuks ga naar de webshop.

Warme groet en graag tot ziens,
Taetske
 

 
Share
Tweet
Forward

Gegevens aanpassen of uitschrijven?
Je kunt je gegevens en voorkeuren wijzigen of <<E-mail adres / Email address>> afmelden voor deze nieuwsbrief

 


This email was sent to <<E-mail adres / Email address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tsuki · Rijnsburgerweg 86 · Leiden, Zuid-Holland 2333 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp