Copy
Tsuki nieuwsbrief 2015
Bekijk deze email in je browser

Met trots en blijdschap stel ik jullie onze nieuwe website voor!

Naast een nieuwe verfrissende look is ook de navigatie aangepakt en kun je veel meer filmpjeslezingengeluidsfragmenten en artikelen vinden. Nieuw is ook dat je een reactie kunt achterlaten. Wie zien ze graag tegemoet!

Korting actie!
Om het te vieren bieden we jou als trouwe nieuwsbrieflezer tot en met 31 juli 10% korting op alles uit de nieuwe webwinkel, en op alle workshops en cursussen die door Tsuki worden georganiseerd. Het geldt dus niet voor de activiteiten in The Companion en Djoj. Voor de Inner Core geven we 10% over het hele eerste jaar (105 euro!). 

De code hiervoor is: tsuki-nieuw

Vul het bij de webwinkel in als kortingscode, en bij je inschrijving in het opmerkingen veld. Je korting wordt dan automatisch verwerkt.

Verder moet het in de maand juli via de nieuwe site zijn gekocht/geboekt en voor de cursussen en workshops geldt daarbij dat het hele inschrijfproces voor 31 juli moet zijn doorlopen, inclusief de (aan)betaling.

Nieuw inschrijfproces
Ook het inschrijfproces is vernieuwd. Op de site vul je alleen de basis gegevens in, waarna je via een automatische mail wordt verder geleid naar een meer privé omgeving voor nadere gegevens. Zet kantoor@tsuki.org en webshop@tsuki.org op de groene lijst in je mailprogramma. Of kijk in je spam map als je geen bevestiging hebt gehad van je aankoop of inschrijving. Laat ons weten hoe het bevalt.
 
Even wennen
De nieuwe site zal best even wennen zijn. Ook voor ons. We horen het graag als je op taalfouten stuit, bugs, dode links of rare weergaves op je tablet of telefoon.

Ons
Ja, ons! Je leest het goed. Al een klein jaar wordt ik achter de schermen geholpen door Silke de Wilde:Ze heeft de administratie geprofessionaliseerd en heel veel werk voor de nieuwe site verzet. Ze gaat vanaf nu ook webwinkel en de workshoporganisatie doen. Je kunt haar bereiken via silke@tsuki.org. Ook ons nieuwe algemene adres kantoor@tsuki.org komt bij haar terecht.

De afgelopen twee jaar
De afgelopen twee jaar waren enorm vruchtbaar aan de inhoudelijke kant: Open Huis, Tsuki Festival, Inner Core met 25 deelnemers uit 7 landen, 2e druk Helderheid, 3e druk Nederlandse QLB cd's - en meer. Grote bloei. Maar aan de organisatorische kant... was het nog net geen puinhoop! Het heeft niet veel gescheeld of Tsuki was ten ondergegaan. Een mooie les over bloei en verandering, en dat je daar tijd, aandacht, liefde en zorgvuldigheid voor nodig hebt plus de bereidheid te vallen en weer op te staan. Ik ben er allemaal doorheen gegaan. Naast Silke heb ik ook veel hulp van anderen gehad, waarvoor enorme diepe dank.
 
Begrip
En het blijft nog even spannend. Nieuwe site, nieuwe organisatie. Zoals bij alle verschuivingen hoort daar ook een stukje instabiliteit bij. We vragen je begrip voor fouten die ongetwijfeld gemaakt zijn bij het overzetten van de gegevens. Help ons door het te melden!

We hopen dat je geniet van de nieuwe site en dat we je bij een van de komende workshops of cursussen kunnen begroeten.
 
En nu het overige nieuws:

 
Clarity Zomerweek
Van 9 t/m 16 augustus een extra ingelaste zomerweek in België. Georganiseerd door The Companion. De avonden zijn vrij om te genieten van de zomer, te wandelen of te zwemmen in het buitenzwembad. Gegeten wordt er van de bijbehorende biologische pluktuin. Er zijn een paar eenvoudige gedeelde kamers, en je kunt met je eigen tent of camper komen. Voor wie wat meer luxe wil, zijn er enkele prima bed&breakfasts in de buurt. Informatie en opgave bij The Companion.
Pilot: In 10 weken het Clarity Proces in je dagelijks leven brengen
Nyncke heeft een nieuwe cursus ontwikkeld voor deelnemers aan de Clarity week en verder. Clarity heeft als doel je te helpen om in het dagelijks leven tot meer en meer helderheid te komen. De technieken zijn dan ook gemakkelijk thuis en op het werk toepasbaar. Het is fijn om daar met anderen over uit te wisselen, en inspiratie en begeleiding in te krijgen. Ga naar de overige activiteiten voor een indruk van de cursus die in september start. En profiteer van de speciale pilot prijs!

Na de zomer: Quantum Light Breath en Clarity Driedaagse
Na de zomer het ontspannen gevoel nog even vasthouden? En zelfs verdiepen? We gaan ook gewoon weer van start met ons vaste najaarsprogramma:


Dinsdag 25 augustus begint de QLB cursus met een proefles, tevens introductieavond.
Woensdag 9 september start de QLB cursus voor ervaren QLB-ers.
Je vindt alle QLB cursussen op onze website bij: 
Aanbod > Quantum Light Breath meditatie.

En dit najaar twee Clarity Driedaagsen: Van donderdagavond 24 september t/m zondagmiddag 27 september in Tsuki in Leiden (vrijdag en zaterdag zijn de avonden vrij). En van vrijdagochtend 23 t//m zondagmiddag 25 oktober georganiseerd door centrum Djoj in Rotterdam (incl avondprogramma).
Je vindt het hele workshop aanbod op onze website bij Aanbod > Clarity Workshops.

Pak die 10% korting en schrijf je nog deze maand in!

Een hele fijne zomer,
Taetske

Kalender:
 
Zondag 9 augustus                     15.00        Clarity week bij The Companion in Herent, België

Dinsdag 25 augustus                  20.00        Introductieavond QLB en start van de QLB cursus (5x) in Tsuki, Leiden
 
Woensdag 9 september              20.00        QLB cursus voor ervaren QLB-ers (4x) in Tsuki, Leiden

Zaterdag 19 september              19.00         Oude patronen ophelderen bij Anders Avondje Uit in Djoj, Rotterdam

Donderdag 24 september           19.30        Clarity Driedaagse in Tsuki, Leiden

Bekijk onze volledige kalender online
 

 

Share
Tweet
Forward


unsubscribe from this list    update subscription preferences