Copy
Tsuki nieuwsbrief mei 2016

Voor de snelle beslissers!
De workshop in België (12-18 mei) zit bijna vol. Er zijn nog 2 plekjes. Aanmelden kan bij The Companion. Spreek je Duits, dan kan je nog aansluiten bij de workshop eind deze maand van 26 mei t/m 4 juni in Winterberg. Helemaal top, want 3 dagen langer! Beide workshops zijn zowel voor nieuwe mensen als voor mensen die willen verdiepen.

In memoriam Dana Valckx
Het spijt ons jullie te moeten vertellen dat Dana Valckx op 25 april overleden is. Totaal onverwacht werd ze de week ervoor onwel en bleek het lichaam niet meer verder te kunnen. Gister hebben we afscheid van haar genomen met een laatste fietstocht door de stad en een mooie ceremonie in crematorium Rhijnhof. Hoewel niet iedereen haar kent, heeft bijna iedereen indirect met haar te maken gehad omdat ze ontzettend veel voor Clarity en Tsuki heeft gedaan. Vooral in de PR. Ze hielp me met het maken van folders, fietste de hele stad rond, hing posters op, verzorgde persberichten, regelde interviews, verstuurde de inspiratiemail, assisteerde bij workshops en inspireerde heel veel van haar vrienden en collega's om de QLB's en workshops te gaan doen. Ze was ook een van de initiatiefnemers van het Clarity Fonds en heeft als penningmeester ervoor gezorgd dat iedereen die graag een workshop wilde doen het financiële stuk kon rond krijgen.

We zijn haar diep diep dankbaar. Ze laat een groot gat achter, maar is voor altijd in ons hart.

Ben je door haar geïnspireerd, en voel je de impuls om ook iets bij te dragen? Laat het me weten. We hebben op korte termijn iemand nodig voor het bestuur van het Clarity Fonds en als je iets wilt doen in de PR, heel graag!

Onbewuste patronen ophelderen
Een korte kennismaking met Clarity in centrum Djoj (Rotterdam) inclusief een vegetarische maatijd? Dat kan op zaterdagavond 18 juni bij het 'Anders Avondje Uit'. Taetske geeft dan de workshop 'Onbewuste patronen ophelderen'. Informatie en inschrijven op de website van Djoj.

Andere Clarity activiteiten
Niet alleen Taetske geeft Clarity workshops en QLB cursussen. De volgende activiteiten georganiseerd door anderen willen we graag onder de aandacht brengen:

Quantum Light Breath (QLB) meditatiecursus in Utrecht bij Tineke van Meulen  
Deze cursus van 6 avonden begint op dinsdag 10 mei met een proefles. Meer informatie vind je op de website van Reikipraktijk Camelia.

Zicht op Helderheid – Clarity workshop met Hanneke Sloof in Amsterdam
Op zaterdag 25 en zondag 26 juni geeft Hanneke in Studio Open in Amsterdam deze workshop. Ga voor informatie en inschrijven naar Clarity voor jou.

Fenster zur Klarheit – Ein Einsteigkurs in den Clarity Prozess mit Jan van den Bergh
Als je Duits spreekt kun je je ook aanmelden voor de workshop op 9 en 10 juli in Münster.Kijk voor meer informatie op de website van Heldere Klanken.
In de webshop

Een prachtig boekje. Gister kreeg ik nog een mailtje van iemand die zei het in één adem te hebben uitgelezen! Meer in de webshop.

Komende activiteiten

Donderdag 12 mei 10.00 uur - Clarity Week in België
Donderdag 26 mei 16.00 uur - Clarity Seminar in Duitsland
Woensdag 8 juni 20.00 uur - QLB cursus voor ervaren QLB-ers (3 avonden)
Woensdag 15 juni 20.00 uur - QLB voor ervaren QLB-ers
Zaterdag 18 juni 18.00 uur - Anders Avondje Uit: Onbewuste patronen ophelderen (Djoj, Rotterdam)
Woensdag 22 juni 20.00 uur - QLB voor ervaren QLB-ers

Kijk voor het volledige aanbod op onze website

Warme groet en graag tot ziens,

Share
Tweet
Forward
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to kantoor@tsuki.org
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tsuki · Rijnsburgerweg 86 · Leiden, Zuid-Holland 2333 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp