Copy
Tsuki Nieuwsbrief mei 2015
Bekijk in je browser

Lieve mensen,

Maart en april stonden in het teken van de Clarity Week in Le Boulard en we waren twee weken met 25 mensen in het mooie Toscane voor het laatste jaar van de Inner Core. Een paar reacties:

"De week heeft me meer gebracht dan ik vooraf durfde te hopen. Ervaren dat je er ‘nu’ bent en dat dit moment zoveel te bieden heeft, is ontroerend. Dank je wel voor deze week!"

"The Clarity process keeps surprising me with new insights and experiences. Thank you again for presenting the process in such a beautiful way."


"Zo bedankt voor deze prachtige en krachtige reis naar bevrijding! Het zit niet alleen in de eenheids-ervaringen, maar ook in het vinden van mijn volwassenheid en echt in liefde bij mezelf en het moment kunnen zijn."

Mei en juni staan in het teken van Duitstalige workshops. Nu eerst de stilte retraite in Bettenburg en in juni een driedaagse Clarity introductie in Nordschwarzwald. Deze laatste workshop is ook interessant voor Nederlanders die graag willen kennismaken met Clarity. Mijn Duits is behoorlijk 'Nederduits', dus goed te volgen. ;-)

Tussen de twee Duitstalige workshops is er nog tijd voor een korte QLB serie in Tsuki (in het Nederlands!) op woensdagavond 20 en 27 mei en 3 juni. Deze serie is voor ervaren QLB-ers. Er is nog plaats, maar geef je tijdig op.Nieuwe website
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website van Tsuki. Hierboven zie je een voorproefje. Het zal nog even duren voor alles er goed in staat en het allemaal goed werkt, maar ik kijk er naar uit!Dag van Dankbaarheid
Vrijdag 22 mei houden we een dag van dankbaarheid. Die dag 15 jaar geleden stierf Jeru en liet hij ons zijn prachtige Clarity Proces na. Graag doen we met iedereen die Jeru dankbaar is een gezamenlijke meditatie om 7 uur 's ochtends van een half uur. Zo leggen we in verbondenheid een veld van dankbaarheid bij het begin van de dag. Ga naar je adem, en verbind je met je hart. Laat je dankbaarheid spontaan stromen! Schrijf ergens op deze dag een brief aan Jeru en stuur hem naar Tsuki. Wij maken er een mooi boekje van. Schrijf de datum in je agenda! En houd de Tsuki facebook pagina in de gaten voor meer nieuws. Deel je dankbaarheid met anderen en inspireer hen om ook hun dankbaarheid te tonen door dit bericht door te sturen of via Facebook te delen.

Nieuwe Clarity Trainers geven introductie workshop!
Komende maanden zijn er 3 weekend-workshops die door nieuwe Clarity Trainers worden gegeven. In Delft, Amsterdam en Santpoort!
* 30 en 31 mei in Delft met Sasja Blankemeijer en Fréderique Speckman
* 13 en 14 juni in Amsterdam met Hanneke Sloof
* 27 en 28 juni met Fréderique Speckman en Sasja Blankemeijer in Santpoort
Klik hier voor meer informatie

Workshop Clarity & Yoga volgeboekt
Onze Clarity & Yoga workshop was binnen 3 weken volledig volgeboekt! Je kunt je dit najaar nog wel inschrijven voor de Clarity week in december. Deze workshop geeft directe toegang tot de nieuwe Inner Core groep die in 2016 start. De meest bijzondere ervaring van je leven!

Lieve groet,
Taetske

Agenda:
10 mei
Clarity Stilte Retraite in Bettenburg


20 mei
Start zomer QLB's, 3x in Tsuki voor ervaren QLB-ers


22 mei
Dag van Dankbaarheid


11 juni
Clarity Driedaagse in Nordschwarzwald (Duits)


8 augustus
QLB bij het Healing Festival


25 augustus
Proefles QLB en start QLB cursus voor nieuwe mensen


9 september
Start QLB cursus voor ervaren QLB-ers


24 september
Clarity Driedaagse


23 oktober
Clarity Driedaagse in Rotterdam


2 november
Clarity and Yoga Retreat (vol)


6 december
Clarity WeekTSUKI Meditatie en Inzicht
Rijnsburgerweg 86
2333 AD Leiden
071-5173508
www.tsuki.org
Facebook
Twitter 
Soundcloud

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Tsuki, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp