Copy
Tsuki nieuwsbrief februari 2016

Kom naar de Morvan voor een fantastische Clarity Week
Er zijn nog drie laste minute plekken voor deze week die all in slechts € 980,- kost. En met steun van het Clarity Fonds € 895,- (meer steun is mogelijk). Naast de verhelderende en reinigende werking van het Clarity Proces, adem je ook een hele week zuivere lucht en eet je met liefde klaargemaakt biologisch voedsel uit dezelfde streek. Er is weinig wat daar tegenop kan.

De workshop begint op zaterdagavond 27 februari en eindigt zondagochtend 6 maart na het ontbijt.

Je bent te gast in Le Boulard, een authentieke boerderij in een klein gehucht dat op 500 m hoogte ligt. De Morvan is een regionaal natuurpark. Glooiende heuvels en dichte bossen wisselen af met heldere rivieren en meren. Door de beschermde natuur is er geen lucht-, licht- of watervervuiling.

"Een vlinder die denkt dat hij nog een rups is, blijft zich vasthouden aan de tak. Toch heeft hij geen transformatie meer nodig om zijn vleugels uit te slaan. Alleen diep inzicht en vertrouwen in wat hij werkelijk is."

De workshop wordt gegeven in het Engels. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op onze website.

Inner Core verplaatst naar 2017
De Inner Core workshops zijn een jaar uitgesteld. Clarity Inner Core 'The Sacred Journey Home' is een driejarig programma dat bestaat uit zes workshops die op verschillende locaties in Europa gegeven worden. De drieweekse Clarity Retreat 'Golden wings - Blue sky' is de eerste van die zes workshops. Voor dit onderdeel kun je je ook los inschrijven. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op onze website:

Clarity Inner Core
Clarity Retreat

Extra QLB cursus voor starters in april
Vanwege het grote aantal aanmeldingen was er een wachtlijst voor de QLB cursus voor starters in januari. Gelukkig hoef je nu niet te wachten tot de cursus in augustus: Taetske heeft een extra cursus van drie dagen ingepland in april. Ook ervaren QLB-ers die het OK vinden om het wat rustiger aan te doen zijn van harte welkom.

De cursusdata zijn dinsdag 12, 19 en 26 april.

De avonden beginnen om 20.00 uur en de prijs voor de hele cursus is € 55,-. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op onze website:
QLB cursus

En nog een extraatje
Schrijf je je in voor de QLB cursus in april, dan krijg je een kortingsbon van € 5,- voor een van de CD's van Taetske.


Deze CD's zijn ook te vinden in de Tsuki-webshop.

Zicht op Helderheid

In het kader van zijn Clarity Trainers opleiding geeft Georg Hubner op 26 en 27 Februari een introductie in het Clarity Proces in centrum Djoj in Rotterdam. Kijk voor informatie en inschrijven op zijn website:
Zicht op Helderheid

Komende activiteiten
Zaterdag 27 februari 18.00 uur - Clarity Week in de Morvan!
Dinsdag 15 maart 20.00 uur - QLB avond voor ervaren QLB-ers
Dinsdag 5 april 20.00 uur - QLB cursus (3 avonden)
Donderdag 12 mei 10.00 uur - Clarity Week in België
Donderdag 26 mei 16.00 uur - Clarity Seminar in Duitsland

Kijk voor het volledige aanbod op onze website

Warme groet en graag tot ziens,

Share
Tweet
Forward
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list