Copy
Nieuwsbrief Februari 2016
Vanaf de oprichting van Xenia in 2009 stuurden wij gemiddeld 4x per jaar een nieuwsbrief rond.
Met de nieuwsbrief hielden we iedereen die geïnteresseerd was in Xenia op de hoogte van de zaken rondom de bouw maar ook over allerlei andere zaken die betrekking hadden op zorg voor jongeren.

In juni 2014 verscheen de laatste nieuwsbrief. Inmiddels heeft Xenia haar plaats in het grote aanbod aan zorg veroverd. Het wordt tijd om u opnieuw te informeren over het wel en wee binnen en rondom Xenia. In deze brief het belangrijkste nieuws van de maand januari.
Donatie
Voor Xenia, huis voor jonge mensen, bestaat nog geen enkele vorm van subsidie. Xenia is volledig afhankelijk van donaties. Xenia is daarom blij met alle financiële ondersteuning van zowel particulieren als van bedrijven en serviceclubs.

Afgelopen zaterdag 21 januari ontving Xenia, uit handen van een delegatie van Ladies Circle Noordwijk/Oegstgeest en de Ronde Tafel Oegstgeest een grote cheque. Beide clubs samen organiseerden op 7 november 2015 een groot feest in Partycenter La France in Oegstgeest. De opbrengst van dit feest kwam volledig ten goede aan Xenia.
Lions Boksgala

Net als de 2 voorgaande edities helpt het Lions Boksgala ook dit jaar Xenia weer verder op weg. En dit keer met een zo mogelijk nóg persoonlijker tintje!

Steun je favoriete bokser

Individuele donateurs kunnen namelijk vooraf al hun bijdrage leveren. In twee stappen doneer je een bedrag via Ideal gekoppeld aan de naam van je eigen favoriete bokser.

Lees meer
Nieuws

Sander Tichler

In december 2015  overleed Sander Tichler. Sander was jarenlang een geweldige ambassadeur voor Xenia. Op 4 januari jl. verscheen een groot artikel over Sander in het dagblad Trouw. Dit artikel werd geschreven door Frans Dijkstra.
Lees meer

Hedy d’Ancona prijs

Xenia is genomineerd voor de zgn. Hedy d’Ancona, zorgarchitectuurprijs. Deze 2 jaarlijkse prijs gaat naar het beste zorggebouw, gebouwd in de periode 2012 – 2014. Uit 52 inzendingen zijn 7 gebouwen genomineerd en Xenia is daar één van.
Lees meer

XeniaRunners Leiden Marathon

Op 21 en 22 mei a.s. wordt de 26e Leiden Marathon gelopen. Deelnemers kiezen voor diverse afstanden. Binnen Xenia is door vrijwilligster Ilse Jansen de actie IK LOOP HARD VOOR XENIA bedacht.
Lees meer

Nieuw Blog

Een nieuw jaar is gestart voor Xenia en automatisch gaan al mijn gedachten terug naar wat er allemaal gebeurd is in 2015, het eerste volle jaar Xenia. Op dit moment denk ik het meest aan Sander. Op 5 december jl.  is Sander Tichler, één van onze ambassadeurs, overleden.

Lees meer
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 Xenia Leiden, All rights reserved.


Afmelden    Uw gegevens vernieuwen 

Email Marketing Powered by Mailchimp