Copy
Uitnodiging Event 15
Bekijk deze e-mail in jouw browser.
 
Beste <<First Name>>

Graag nodigen we je uit om volgende week de vakbeurs Event 15 te bezoeken. Er wacht jou een warme ontvangst en heel wat moois!

Ben jij op zoek naar dát stukje extra voor jouw eventmarketing? Dan ben je bij Halito! aan het goede adres. Laat je tijdens een koffiebreak op onze stand verrassen door direct inzetbare tips om je eventcommunicatie te boosten.

Wat kan je verwachten tijdens Event 15?

Op woensdag 1 en donderdag 2 april 2015 vindt de jaarlijkse vakbeurs Event 15 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een uitgelezen kans om weer volop inspiratie op te doen, vakgenoten en topsprekers te ontmoeten in een kennisrijke omgeving waar je zal geprikkeld worden door de mooiste en de meest innovatieve snufjes in de evenementenbranche.

Wil jij de beurs bijwonen, dan kan je je aanmelden voor een gratis beursbezoek. Een uitgebreid kennisprogramma kan je raadplegen op de website van Event 15.

Haal meer uit je evenementen met Halito!

Ook dit jaar is Halito! van de partij. Je vindt ons op stand A037 waar een heerlijke koffie én een leuke verrassing voor jou klaar staan! Niet alleen Halito! zal je verwelkomen, ook onze partner EventOPlanner demonstreert de voordelen van een Event App. Met de intelligente event management software van Halito! en EventOPlanner creëer je nog meer toegevoegde waarde voor de stakeholders van een evenement. Je zal over nieuwe hulpmiddelen beschikken om bezoekers te betrekken en deel te laten nemen aan het evenement, om hen efficiënt en interactief te laten communiceren en participeren.
Verbaas jezelf en ontdek de mogelijkheden die voor jou relevant zijn tijdens een live demo op onze stand.

Géén tijd?!

Kan jij de beurs niet bijwonen, en ben je toch benieuwd naar hoe je het rendement van evenementen kan verhogen? Dankzij een efficiënt evenementbeheer worden vele manuele handelingen geautomatiseerd en het gehele communicatietraject geoptimaliseerd. Ervaar hoeveel tijd je kan besparen en bereken direct het verschil via de real-time EVENTMETER.

Graag tot binnenkort!

Vriendelijke groeten

Het Halito! Team
Copyright © 2015 Via Futura bvba, All rights reserved.