Halito! nieuwe features & tips september 2015
Bekijk deze e-mail in jouw browser.
 
Beste <<First name>>

Wat hebben jij en alle andere klanten wereldwijd bij Halito! met elkaar gemeen? De intentie om een doelgroep te bewegen door het organiseren van betekenisvolle evenementen. Bij Halito! streven we ernaar de weg naar jouw doel zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek nieuwe functionaliteiten
"Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan." Thomas A. Edison. Ervaar nieuwe en aangepaste functionaliteiten van Halito! die voor jouw eventmarketing relevant zijn. Zet je schrap want er is veel gebeurd!

 1. Een up-to-date adressenbestand
  In een online registratieproces wordt alle communicatie gericht naar het e-mailadres van de gast. Jij bepaalt of de gast het e-mailadres mag wijzigen. Lees hier de redenen om het e-mailadres aanpasbaar te maken.
 2. Meer dan 60% leest e-mail op mobiel
  Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 60 procent van alle e-mails gelezen wordt op een smartphone of tablet. Wanneer een gast jouw e-mailuitnodiging opent op een klein scherm, heb je er alle belang bij dat de eventsite zich ook aanpast aan het scherm. Verhoog het openingspercentage met deze e-mailtips en de nieuwe responsive template.
 3. Kan een gast zijn inschrijving aanpassen en/of annuleren?
  Ja! Ons advies: integreer in elke e-mailcampagne een persoonlijke link naar de eventsite. Maak een onderscheid tussen de uitnodigingslink en de editeerlink. Ontdek het verschil én hoe je de editeerlink in e-mailcommunicatie toevoegt.
 4. Een gast schrijft zich in met het e-mailadres van een ander. Hoe kan dat?
  Persoonlijke uitnodigingen worden door de gast wel eens doorgestuurd naar een ander. Als gevolg kan de eerstvolgende persoon al dan niet de oorspronkelijke registratie aanpassen. Sluit het overschrijven van gegevens zoveel mogelijk uit. Bekijk hier de gevolgen ingeval een gast de uitnodiging zou doorsturen.

Wil je nog meer te weten komen? Raadpleeg een volledige lijst van de Halito! updates op onze WIKI.

1 miljoen registraties

Op 2 april '15 hebben we een mijlpaal bereikt: 1 miljoen registraties. Meer dan 1.095.000 gasten registreerden zich via een Halito! eventsite. Bedankt voor jouw bijdrage aan dit mooie resultaat!
Meer wist-JOUW-datjes op een rij.
Voor het goede doel
 
Bij Halito! zitten we nooit stil. Letterlijk! In mei '15 hebben Kevin en Dieter meegedaan aan een loopwedstrijd ter ondersteuning van de organisatie Beyond the Moon die zich inzet voor ernstig zieke kinderen.
Een terugblik op een mooie dag.
Handige WIKI

Boost jouw online eventmarketing met handige tips & tricks. Heb jij vragen over jouw eventsite, een geavanceerd registratie- en enquêteformulier of over sms en e-mailcampagnes? Neem een kijkje op de Halito! | WIKI
Onze nieuwe happy klanten
Ministerie van Infrastructuur & Milieu, UZ Leuven, Vialegis, Nutreco, Whei, Global Wineries, SEN vzw, Air France, Artishock Events, Stichting Recht en Vermogen, Eefnement, Het Oranje Kruis Nederland, I.F. Only Events, Oost NV, Flanders Fashion Institute, Lexxyn, Nederlandse Reanimatie Raad, de Gezinsbond, Showpad, Els4Organising, Denkavit, Feestkracht, Minth,…
Trainingen najaar '15
Ervaringen delen is kennis vermenigvuldigen. Ken jij alle ins & outs van het Event Management Platform Halito!? We organiseren voor onze klanten gratis basis en geavanceerde trainingen. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!
Onze nieuwe happy collega
Met trots stellen we onze nieuwe medewerker voor. Jelte Scheys komt ons versterken als Business Development Manager voor België. Tot voor kort was hij nog een enthousiaste gebruiker, nu stelt hij zijn brede ervaring met de evenementensector ter beschikking voor de verdere groei van Halito!. Maak kennis met Jelte!
Bij Halito! hechten we veel belang aan jouw mening. Heb jij feedback of vragen n.a.v. deze e-mail, laat het ons weten. Uiteraard ben je ook steeds welkom in één van onze kantoren voor een heerlijke (ijs)koffie of (ijs)thee.

Inspirerende groeten

Het Halito! Team
Copyright © 2015 VIA FUTURA B.V., All rights reserved.