Copy
Weklas VÅR-kampanj - GreenCombo utomhusgolv
VÅR-kampanj

GreenCombo är ett underhållsfritt och miljövänligt utomhusgolv som kombinerar trägolvets utseende och känsla med plastens underhållsfria egenskaper. Materialet i golven består av återvunnen PET - plast samt bambu-/träspill vilket gör det till ett naturligt miljöval.
 
Kombinationen av ytskikt och bredd gör GreenCombo till ett unikt golv på marknaden. Bredden 250 mm ger mindre skarvar, snabbare monterings och ett mer exklusivt intryck. Ett perfekt alternativ till lite större ytor på altaner och terrasser.
 
Golvet har olika ytskikt på respektive sida vilket gör att båda sidorna kan användas för att skapa olika mönster och uttryck i både privat- och offentligmiljö. Golven kan kombineras med regelverk i samma material och färg och är mycket enkla att såga, bearbeta och montera.
 
Kombinationen av ytskikt och bredd gör GreenCombo till ett unikt golv på marknaden. Färg: Brun & Grafitgrå
Golvet har olika ytskikt på respektive sida vilket gör att båda sidorna kan användas för att skapa olika mönster och uttryck i både privat- och offentligmiljö.Vårt ordiinarie pris ut till kund är 699 kr/m2 inkl moms. Då vi skal flytta lager säljer vi nu ut ett parti GreenCombo med ett pris för er på 330 kr/m2, regel 50 kr/st. och list 60 kr/st (exkl moms). Fritt vårt lager Landvetter. Minsta order värde: 2000 kr.

Showroom
Wekla AB  Fabriksgatan 38  S-412 51 Göteborg  Sweden +46 31 788 49 00
Copyright © 2016 Wekla AB, All rights reserved.


Avregistrera dig från listan     

Email Marketing Powered by MailChimp