Copy
8 - 14 februarie
View this email in your browser
Share
Forward
Buletin informativ - Administrația Fondului Cultural Național
CONSULTĂRI PENTRU STABILIREA PRIORITĂȚILOR DE FINANȚARE
 
     Vă reamintim că Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali la o întâlnire cu membrii noului Consiliului AFCN, pentru consultări și discuții referitoare la strategia și prioritățile de finanțare pe perioada mandatului 2016-2017.
     Întâlnirea va avea loc joi, 25 februarie 2016, ora 16.00, la București. Locul va fi stabilit în funcție de numărul de participanți și comunicat în timp util pe pagina www.afcn.ro.
     Pentru o bună organizare a întâlnirii vă rugăm să confirmați participarea prin e-mail, pe adresa contact@afcn.ro, până luni, 15 februarie. Cei care nu pot participa la întâlnire, pot trasmite prin e-mail, la adresa
contact@afcn.ro, până luni, 22 februarie, opiniile şi sugestiile legate de strategia de finanţare AFCN.

PREMIILE AFCN 2015
       Continuăm prezentarea laureaților Galei Premiilor AFCN 2015. Din cele zece distincții oferite la început de an, al patrulea premiu a fost acordat pentru management cultural Rariței Zbranca
PREMIUL PENTRU MANAGEMENT CULTURAL 

RARIȚA ZBRANCA 

 

     Fundaţia AltArt susține arta și cultura pentru dezvoltarea societății contemporane. AltArt este membru fondator al Federației Fabrica de Pensule. Și nu s-ar putea vorbi despre cele două fără a pomeni numele Rarița Zbranca, manager cultural, producător cultural, cercetător şi activist în dezvoltarea de politici culturale. Având-o director executiv, Asociația AltArt a contribuit la dezvoltarea strategiei culturale a oraşului Cluj şi la diferite iniţiative ale societăţii civile de a îmbunătăţi politicile culturale din România. Iar Fabrica de Pensule, proiect colectiv la care Rarița Zbranca este cofondator, este unul dintre cele mai relevante exemple de conversie a unei clădiri industriale într-un spațiu cultural independent - peste 2500 de metri pătrați, 40 de artişti contemporani, 5 galerii de artă contemporană, 10 organizaţii culturale și două săli de spectacol.
VIDEO Rarița Zbranca: „Mă bucur foarte mult că AFCN a hotărât să aloce acest spațiu pentru a celebra ceea ce s-a întâmplat în cultura independentă în ultimii zece ani. Sunt foarte recunoscătoare pentru premiu și sunt recunoscătoare că am ocazia să mulțumesc celor cu care am colaborat în inițierea Coaliției sectorului cultural independent, celor cu care am colaborat în proiectele Fundației AltArt și în primul rând celor cu care am colaborat în inițierea Federației Fabrica de Pensule care cred că a oferit scenei culturale românești un proiect de referință.” 
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © *|2015|* *|Administrația Fondului Cultural Național|*, All rights reserved.

unsubscribe from this list