Copy
1 - 7 februarie
View this email in your browser
Share
Forward
Buletin informativ - Administrația Fondului Cultural Național
PRIORITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU PERIOADA 2016-2017

    Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali la o întâlnire cu membrii noului Consiliului AFCN, pentru consultări și discuții referitoare la strategia și prioritățile de finanțare pe perioada mandatului 2016-2017. 
    Întâlnirea va avea loc joi, 25 februarie 2016, ora 16.00, la București. Locul va fi stabilit în funcție de numărul de participanți și comunicat în timp util pe pagina www.afcn.ro.
    Pentru o bună organizare a întâlnirii vă rugăm să confirmați participarea prin e-mail, pe adresa contact@afcn.ro, până luni, 15 februarie.

PREMIILE AFCN 2015
       Continuăm prezentarea laureaților Galei Premiilor AFCN 2015. Din cele zece distincții oferite la început de an, al treilea premiu a fost acordat pentru activare interdisciplinară Asociației Colectiv A
PREMIUL PENTRU ACTIVARE INTERDISCIPLINARĂ 

ASOCIAȚIA COLECTIV A 

 

     Organizația culturală Colectiv A a fondat spațiul de artă contemporană Fabrica de Pensule din Cluj. Asociația are ca principal obiectiv realizarea festivalul internațional de artele spectacolului și imagine video - Temps d’images și proiectul comunitar de la Terenuri - Spațiu Comun în Mănăștur.
     Festivalul Temps d’Images din România a avut prima ediție în 2008 și de atunci a evoluat constant, dezvoltându-se inițial ca o platformă interdisciplinară care susținea forme artistice inovatoare reunind teatru, dans și artă video. Colectiv A realizează anual în cadrul festivalului câte o nouă producție și susține lansarea tinerilor regizori preocupați de interdisciplinaritate.
VIDEO Miki Braniște, președinta Asociației Colectiv A: „Îmi pare foarte bine că există această secțiune interdisciplinaritate și mi-aș dori să devină chiar o secțiune la care aplicanții la AFCN să poată obține fonduri. Ar fi, după zece ani, încă o categorie binevenită și cred că ar fi foarte multe proiecte interesante.”
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © *|2015|* *|Administrația Fondului Cultural Național|*, All rights reserved.

unsubscribe from this list