Copy
7 februarie
View this email in your browser
Share
Forward
Buletin informativ - Administrația Fondului Cultural Național
PRIMĂVARA 2017 DEMAREAZĂ CU UN NOU APEL DE PROIECTE
 
     Pe 1 martie Administrația Fondului Cultural Național va lansa o nouă sesiune de finanțare a proiectelor culturale.
     Consiliul AFCN s-a întrunit vineri, 3 februarie, pentru a contura cadrul de derulare a sesiunii II / 2017. Au fost definite nouă arii de finanțare, cu priorități specifice pentru fiecare arie: ARTE VIZUALE, TEATRU, MUZICĂ, DANS, INTERVENȚIE CULTURALĂ, EDUCAȚIE PRIN CULTURĂ, PROMOVAREA CULTURII SCRISE, PATRIMONIU CULTURAL MATERIAL, PATRIMONIU CULTURAL IMATERIAL.
     Perioada de derulare a proiectelor este iunie – noiembrie 2017. Prioritățile de finanțare, bugetul alocat precum și plafoanele de finanțare pentru fiecare arie vor fi comunicate de îndată ce va fi emisă fila de buget.  Perioada de înscriere a proiectelor culturale este 01 – 30.03. 2017, termenul limită este 30 martie 2016, ora 17:00.
     Pot solicita finanțare persoane fizice autorizate, persoane juridice publice sau private, cf. OG 51/1998, care asigură o cofinanțare de minimum 10% din bugetul proiectului.
     Tot pe 1 martie se deschide și înscrierea de candidaturi pentru constituirea comisiilor de evaluare. Procesul de evaluare se va derula on-line în perioada 07.04 – 05.05.2017, respectiv 09 – 15.06.2017 pentru soluționarea contestațiilor.
     Pentru o bună organizare a procesului de înscriere a propunerilor de proiecte și pentru a evita respingerea administrativă cauzată de lipsa unor documente obligatorii, vă încurajăm să începeți deja să vă schitați ideile. Vom reveni cu mai multe detalii cu privire la priorități, plafoane de finanțare, calendar, condiții de eligibilitate, ghid de completare a formularului electronic și grile de evaluare la http://www.afcn.ro/finantari/proiecte-culturale.html
 
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail la contact@afcn.ro – management proiecte.
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © *|2015|* *|Administrația Fondului Cultural Național|*, All rights reserved.

unsubscribe from this list   


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AFCN · Str. Barbu Delavrancea nr. 57 · Sector 1 · Bucharest 011354 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp