Copy
Share
Forward
INVITAȚIE PENTRU EXPERȚII EVALUATORI INDEPENDENȚI

     Administraţia Fondului Cultural Naţional îi invită pe experţii evaluatori independenţi să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor/programelor culturale care vor fi depuse spre finanţare în sesiunea I/ 2018.
      Candidatura se va depune individual, prin completarea unui profil personal în aplicaţia online accesibilă la http://www.apps.afcn.ro/ urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două arii tematice de expertiză. Procedura de înscriere / activare a candidaturii poate fi consultată la http://www.afcn.ro/media/procedura%20inscriere%20evaluatori.pdf.
     Proiectele și programele culturale însumează 12 arii de finanţare: ARTE VIZUALE, TEATRU, MUZICĂ, DANS & PERFORMANCE ART, INTERVENȚIE CULTURALĂ, REZIDENȚE DE CREAȚIE, EDUCAȚIE PRIN CULTURĂ, PROMOVAREA CULTURII SCRISE, PATRIMONIU CULTURAL MATERIAL, PATRIMONIU CULTURAL IMATERIAL, PROIECTE DE TIP FESTIVAL/CU CARATER REPETITIV, PROGRAME MULTIANUALE.
      Procesul de evaluare se desfășoară online și nu necesită prezenţa expertului în București pe parcursul evaluării, care va avea o durată de 27 de zile calendaristice. Evaluarea proiectelor este o activitate remunerată.
     Pentru proiectele de tip festival și pentru programele multianuale, în mod special, se recomandă experienţă în evaluarea și/sau derularea de proiecte inter/multidisciplinare și o bună cunoaștere a tendinţelor din cultura contemporană. Înscrierile se fac exclusiv folosind aplicaţia online, până cel târziu la data de 30 septembrie 2017. NU SE ACCEPTĂ ALTĂ MODALITATE DE TRANSMITERE A CANDIDATURII – e-mail, format letric, Facebook etc.
     În vederea alcătuirii comisiilor de experţi evaluatori independenţi, pentru fiecare arie tematică, propunerile vor fi analizate şi avizate de către Consiliul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, numit prin ordin al Ministrului Culturii.
     Informaţii suplimentare la telefon 021.891.91.49/0754.203.114, sau e-mail: contact@afcn.ro, dar și pe site-ul nostru

INTRĂ PE SITE
©Administrația Fondului Cultural Național
 
Nu mai doriți să primiți acest newsletter?
unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AFCN · Str. Barbu Delavrancea nr. 57 · Sector 1 · Bucharest 011354 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp