Copy
1 septembrie 2018
View this email in your browser
Share
Forward
Buletin informativ - Administrația Fondului Cultural Național

AM LANSAT SESIUNEA DE FINANȚARE
DE PROIECTE CULTURALE - I / 2019

 
   Administrația Fondului Cultural Național lansează astăzi, 1 septembrie, sesiunea de finanțare a proiectelor culturale. Pentru sesiunea 1/2019 sunt alocate 20 de milioane de lei – 3 milioane destinate programelor multianuale și 17 milioane pentru cele 12 arii în care se pot înscrie proiectele culturale.
     
     Între cele 12 arii lansate este continuată Arta digitală și noile media, deschisă deopotrivă proiectelor editoriale digitale, și revine aria de Rezidențe de creație, ce se lansează în fiecare an doar în sesiunea din septembrie. Recomandăm tuturor autorilor de proiecte să consulte de fiecare dată Ghidul solicitantului și Glosarul de termeni, documente ce sunt actualizate pentru fiecare sesiune.

      Aplicația online este deschisă începând de astăzi iar termenul limită pentru înscrierea proiectelor și programelor culturale este 30.09.2018, ora 17:00. Toate informațiile sunt deja disponibile pe pagina de Internet a AFCN, unde găsiți detalii cu privire la alocarea bugetului pe arii, priorități, plafoane de finanțare, calendar, condiții de eligibilitate, ghid de completare a formularului electronic 

     
Tot astăzi se deschide și aplicația de înscriere a candidaturilor evaluatorilor. Invităm experţii evaluatori independenţi să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor/programelor culturale în sesiunea I / 2019. Candidatura se depune individual, prin completarea unui profil personal în aplicaţia online, accesibilă la www.afcn-experti.ro, urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două arii tematice de expertiză.

      Procedura de înscriere / activare a candidaturii poate fi consultată aici

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail la contact@afcn.ro – management proiecte.
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © *|2015|* *|Administrația Fondului Cultural Național|*, All rights reserved.

unsubscribe from this list   


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AFCN · Str. Barbu Delavrancea nr. 57 · Sector 1 · Bucharest 011354 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp