Copy
Share
Forward
Share


INVITAȚIE

 
Începând cu 10 mai 2021 Administraţia Fondului Cultural Naţional invită experţi evaluatori independenţi să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor editoriale care vor fi depuse spre finanţare în sesiunea III / 2021.

Candidatura se va depune individual, prin completarea unui profil personal în aplicaţia online accesibilă la http://www.afcn-experti.ro/ urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două secţiuni de expertiză. Acreditarea expertizei în evaluarea proiectelor de către un organism abilitat, constituie un avantaj.

Procesul demarează prin crearea unui cont de profil pentru care se introduce o adresă de e-mail validă, numele și prenumele și o parolă. Pentru a evita atacurile online vi se cere să parcurgeţi o etapă de verificare a identităţii (bifaţi „I'm not a robot”(„Nu sunt un robot”)) și selectaţi imaginile conform cerinţelor din textul indicator). Urmaţi apoi pașii indicaţi.

În sesiunea de finanţare III / 2021 proiectele editoriale se vor înscrie în trei secţiuni tematice, ceea ce presupune constituirea a trei comisii de evaluare: CARTE, REVISTE ȘI PUBLICAȚII CULTURALE, EDIȚIE DE POEZIE.

Precizăm că, în conformitate cu legea, NU POATE FI EVALUATOR o persoană care:
  • are proiecte depuse spre finanţare la secţiunea respectivă;
  • face parte din echipa unui proiect înscris spre finanţare la secţiunea respectivă / este într-o relaţie contractuală cu persoana juridică aplicantă / este partener / este într-o relaţie contractuală cu un partener al proiectului;
  • are statut de funcţionar public.
Vă rugăm să bifaţi răspunsurile corespunzătoare statutului dumneavoastră. Sunt eligibile doar candidaturile persoanelor care au bifat toate cele trei opţiuni.
Cei care au deja un profil creat sunt rugaţi să verifice datele de contact și au de urmat doar trei pași:
  • să marcheze opţiunea pentru ariile de expertiză;
  • să completeze declaraţia de imparţialitate bifând cele trei căsuţe;
  • să bifeze participarea în cadrul sesiunii de evaluare curentă.
În măsura în care doriţi puteţi aduce completări profilului dumneavoastră.

Înscrierile se fac exclusiv folosind aplicaţia on-line, până cel târziu la data de 02 iunie 2021, ora 17:00. NU SE ACCEPTĂ ALTĂ MODALITATE DE TRANSMITERE A CANDIDATURII – e-mail, format letric, facebook etc.

În vederea alcătuirii comisiilor de experţi evaluatori independenţi, pentru fiecare secţiune, propunerile vor fi analizate şi avizate de către Consiliul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, numit prin ordin al Ministrului Culturii.

CV-urile experţilor selectaţi în comisiile de evaluare și selecţie vor fi publicate pe pagina de Internet a AFCN, odată cu publicarea rezultatelor finale. Vă rugăm să vă asiguraţi că acestea nu conţin date cu caracter personal (adresă, telefon, e-mail, date legate de familie, copii etc.)

Puteţi estima disponibilitatea în cadrul programului dumneavoastră consultând calendarul procesului de evaluare:
 
Termen Perioada Activitate
24 de zile calendaristice 10 mai – 02 iunie 2021 Intervalul de înscriere a candidaturilor
3 zile lucrătoare 03– 07 iunie 2021 Studierea CV-urilor, a profilurilor candidaţilor și constituirea comisiilor de evaluare și selecţie
1 zi lucrătoare 08 iunie 2021 Contactarea experţilor desemnaţi în comisiile de evaluare și în comisiile de soluţionare a contestaţiilor
22 zile calendaristice 09 iunie – 01 iulie 2021 Evaluarea proiectelor editoriale de către experţi independenţi
5 zile lucrătoare 02 iulie – 08 iulie 2021 Stabilirea ierarhiei proiectelor editoriale
5 zile lucrătoare 28 iulie – 03 august 2021 Termenul pentru soluţionarea contestaţiilor
 
 
Informații suplimentare: tel. 021.891.91.49/0754.203.114, sau e-mail: contact@afcn.ro.

 
Copyright © Administrația Fondului Cultural Național


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AFCN · Str. Barbu Delavrancea nr. 57 · Sector 1 · Bucharest 011354 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp