Copy

INVITAȚIE
 
Administraţia Fondului Cultural Naţional invită experţi evaluatori independenţi să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor și programelor culturale care vor fi depuse spre finanţare în sesiunea I/ 2020.

Candidatura se va depune individual, începând cu data de 01 septembrie 2019, timp de 30 de zile calendaristice, prin completarea unui profil personal în aplicaţia online accesibilă la www.afcn-experti.ro, urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două arii tematice de expertiză.

Procedura de înscriere / activare a candidaturii poate fi consultată la https://www.afcn.ro/media/procedura%20inscriere%20evaluatori_1.pdf.

Cei care au deja un profil creat sunt rugaţi să verifice datele de contact și au de urmat doar trei pași:
  • să bifeze participarea în cadrul sesiunii de evaluare curentă;
  • să marcheze opţiunea pentru ariile de expertiză;
  • să completeze declaraţia de imparţialitate.
Precizăm că, în conformitate cu legea, NU POATE FI EVALUATOR o persoană care:
  • are proiecte depuse spre finanţare la secţiunea respectivă;
  • face parte din echipa unui proiect înscris spre finanţare la secţiunea respectivă;
  • are statut de funcţionar public.
Sunt eligibile doar candidaturile persoanelor care au bifat toate cele trei opţiuni.

Proiectele și programele culturale însumează 13 arii tematice: ARTE VIZUALE, TEATRU, MUZICĂ, DANS, INTERVENȚIE CULTURALĂ, EDUCAȚIE PRIN CULTURĂ, PROMOVAREA CULTURII SCRISE, PATRIMONIU CULTURAL MATERIAL, PATRIMONIU CULTURAL IMATERIAL, PROIECTE CU CARACTER REPETITIV/DE TIP FESTIVAL, REZIDENȚE DE CREAȚIE, ARTĂ DIGITALĂ ȘI NOILE MEDIA, PROGRAME MULTIANUALE.


Evaluarea se desfășoară on-line, nu necesită prezenţa expertului la București și este o activitate remunerată. Experţii au la dispoziţie 25 de zile calendaristice pentru evaluarea proiectelor și transmiterea grilelor și a rapoartelor de evaluare.

Se recomandă experienţă în evaluarea și/sau derularea de proiecte inter/multidisciplinare și o bună cunoaștere a tendinţelor din cultura contemporană.

Înscrierile se fac exclusiv folosind aplicaţia on-line, începând din 1 septembrie până cel târziu la data de 30 septembrie 2019, ora 17:00. NU SE ACCEPTĂ ALTĂ MODALITATE DE TRANSMITERE A CANDIDATURII – e-mail, format letric, facebook etc.

În vederea alcătuirii comisiilor de experţi evaluatori independenţi, pentru fiecare arie tematică, propunerile vor fi analizate şi avizate de către Consiliul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, numit prin ordin al Ministrului Culturii și Identităţii Naţionale.

Puteţi estima disponibilitatea în cadrul programului dumneavoastră consultând calendarul procesului de evaluare:De asemenea, termenul limită de înscriere a proiectelor și programelor culturale este 30 septembrie 2019, ora 17:00.

_______________________________________________________________
Informaţii suplimentare: tel. 021.891.91.49/0754.203.114, sau e-mail: contact@afcn.ro.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AFCN · Str. Barbu Delavrancea nr. 57 · Sector 1 · Bucharest 011354 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp