Copy
Open deze mail in de web browser

UITGAST Muziekfestival 

29 en 30 augustus 2020

Stichting Uitgast organiseert jaarlijks samen met stichting Het Flevo-landschap het gratis toegankelijke 2-daagse UITGAST Muziekfestival in het Natuurpark Lelystad. UITGAST is een jaarlijks cultuurfestival waarbij het accent ligt op op de uitvoering van klassieke - blaas - muziek, al dan niet in combinatie met andere instrumenten, vocalisten en/of andere kunstdiciplines.
Nieuwsbrief #5 18 augustus, 2020                                       UITGAST website
UITGAST 2020 gaat muzikaal viraal met podia in het groen!
 
UITGAST 2020 krijgt dit jaar als gevolg van de coronacrisis op 29 en 30 augustus een geheel andere dan gebruikelijke invulling. Inmiddels zijn al alle optredende musici nu bekend, zie www.uitgast.nl . Zij zullen zowel in het Natuurpark Lelystad als daarbuiten te horen en te zien zijn. In de volgende Uitgast nieuwsbrief zal de opzet van Uitgast 2020 bekend worden gemaakt. Tegelijkertijd zal deze ook op de website en via de sociale media en de pers worden vermeld. Houd je de komende weken dus op de hoogte van de verrassende invulling van UITGAST 2020. Deze invulling zal nog meer dan voorheen een combinatie zijn van muziek en kunst en van natuur en landschap met een eigentijdse uitvoering.
UITGAST 2020 Muziekfestival: een gewaagd Flevolands concept van een combinatie van  klassieke muziek en nieuwe natuur.
Met o.a. het optreden van Vincent van Amsterdam met Goldberg Variations. Variations 30 Quodlibet van Johann Sebastian Bach. 
Vincent van Amsterdam is een groot promotor van de klassieke accordeon. Zowel zijn bachelor als zijn masterstudie heeft hij cum laude afgesloten aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.
Hij is laureaat van diverse (inter)nationale concoursen zoals het Prinses Christina Concours, het Nationaal Accordeon Concours, de International Young Musicians Competition in Milaan en de Coupe Mondiale in Kroatië. In 2014 werd hem de vakjuryprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours uitgereikt en hij schreef in 2016 de Dutch Classical Talent Award op zijn naam.
Zijn repertoire reikt van de Barok tot hedendaagse muziek; speciaal voor zijn deelname aan de Dutch Classical Talent heeft het Fonds Podiumkunsten een beurs uitgegeven aan Maxim Shalygin voor een nieuwe compositie voor accordeon solo. Samen met violiste Jeanine van Amsterdam vormt hij het  succesvolle van Amsterdam Duo.

Ronald Brouwer, bestuurslid van de Stichting Uitgast:
"Onze Flevolandse manier van doen is, alles net even anders: vernieuwend, ondernemend en focus op professionalisering. Mooie voorbeelden zijn onze eigentijdse website, met dank aan Sobat Kras Services en licht en geluid ondersteuning, met dank aan BTV."

Email nieuwsbrief UITGAST 2020

Om zoveel mogelijk belangstellenden op de hoogte te kunnen houden, verzoeken we je om deze email nieuwsbrief naar al je familieleden en kennissen, in en buiten Flevoland, door te sturen. Zij kunnen zich via onderstaand knop op de website aanmelden voor de nieuwsbrief, die vanaf nu regelmatig verschijnt met met steeds meer nieuws over het programma van UITGAST 2020.
Ik meld mij graag aan voor de UITGAST Nieuwsbrief

Word vriend, als lid of donateur van UITGAST, zie voor de mogelijkheden onze website.

Volg UITGAST op Facebook, Instagram, Twitter of de website 

Facebook
Twitter
Link
Website

Partners van UITGAST 2020 *)

Deel UITGAST via Facebook, Twitter of stuur de website door

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 UITGAST Festival, alle rechten gereserveerd.


Ons mailadres is: stg.UITGAST@outlook.com
Je kunt je hier inschrijven in de de mailinglijst.
Wil je iets wijzigen in je gegevens?
Je kunt je gegevens updaten of je uitschrijven van deze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp