Copy
Open deze mail in de web browser

UITGAST Muziekfestival 

29 en 30 augustus 2020

Stichting Uitgast organiseert jaarlijks samen met stichting Het Flevo-landschap het gratis toegankelijke 2-daagse UITGAST Muziekfestival in het Natuurpark Lelystad. UITGAST is een jaarlijks cultuurfestival waarbij het accent ligt op op de uitvoering van klassieke - blaas - muziek, al dan niet in combinatie met andere instrumenten, vocalisten en/of andere kunstdiciplines.
Nieuwsbrief #3 5 augustus, 2020                                         UITGAST website
UITGAST 2020 gaat muzikaal viraal met podia in het groen!
 
UITGAST 2020 krijgt dit jaar als gevolg van de coronacrisis op 29 en 30 augustus een geheel andere dan gebruikelijke invulling. Maar er zullen weer diverse musici te horen en te zien zijn, zowel in het Natuurpark Lelystad als daarbuiten. Hoe dat dan in zijn werk gaat blijft nog even een verrassing. Maar het zal net als bij de voorgaande edities weer een beleving zijn, maar dan wel een geheel andere. Houd je de komende weken op de hoogte via onze website en nieuwsbrief en de (sociale) media, dan zal met verloop van tijd geleidelijk duidelijk worden hoe de verrassende invulling van UITGAST 2020 wordt.
Wegens groot succes geprolongeerd in UITGAST 2020
 
Het Duo Bilitis met Ma Mere L’oye, Laideronnette Impératice des Pagodes van Maurice Ravel.
Harpistes Eva Tebbe en Ekaterina Levental zijn een uniek duo op de Nederlandse podia en daar buiten. Zij hebben een geheel nieuw repertoire gecreëerd met hun eigen arrangementen voor alle combinaties tussen twee harpen en twee stemmen, maar ook door het verstrekken van compositie- en arrangeer opdrachten aan verschillende Nederlandse componisten.
Het duo vernoemde zich naar Claude Debussy’s tot de verbeelding sprekende composities ‘Les Chanson de Bilitis’ op teksten van Pierre Louys. Duo Bilitis is winnaar van het Internationaal Kamermuziekconcours Almere en finalist van de International Jewish Music Competition.

Ben Huisman, directeur van de Stichting Het Flevo-landschap:
“Uitgast is een uniek evenement waarbij de beleving van muziek en natuur elkaar versterken en verdiepen in een heerlijk ontspannen sfeer. Het Natuurpark leent zich daar bij uitstek voor en Het Flevo-Landschap werkt dan ook graag samen met Uitgast! Dit jaar zullen de natuur en de muziek ook weer aantrekkelijk worden gecombineerd. Hoe? Daar ben ik ook nieuwsgierig naar!”

Marianne de Borst, penningmeester van de Stichting Uitgast:
"Marianne houdt van een groene omgeving en blaast, ook daarom, graag de loftrompet over De Groene Sluis die, inmiddels als meerjarige sponsor, de grote maatschappelijke waarde van het UITGAST Muziekfestival benadrukt." 

Email nieuwsbrief UITGAST 2020

Om zoveel mogelijk belangstellenden op de hoogte te kunnen houden, verzoeken we je om deze email nieuwsbrief naar al je familieleden en kennissen, in en buiten Flevoland, door te sturen. Zij kunnen zich via onderstaand knop op de website aanmelden voor de nieuwsbrief, die vanaf nu regelmatig verschijnt met met steeds meer nieuws over het programma van UITGAST 2020.
Ik meld mij graag aan voor de UITGAST Nieuwsbrief

Word vriend, als lid of donateur van UITGAST, zie voor de mogelijkheden onze website.

Volg UITGAST op Facebook, Instagram, Twitter of de website 

Facebook
Twitter
Link
Website

Partners van UITGAST 2020 *)

Deel UITGAST via Facebook, Twitter of stuur de website door

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 UITGAST Festival, alle rechten gereserveerd.


Ons mailadres is: stg.UITGAST@outlook.com
Je kunt je hier inschrijven in de de mailinglijst.
Wil je iets wijzigen in je gegevens?
Je kunt je gegevens updaten of je uitschrijven van deze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp