Copy
Share
Tweet
Forward
Leuk bericht
Bekijk deze mail in je browser

Download ons gratis eBook!

Ondernemen is het mooiste wat er is. Jij bepaalt als ZZP-er of als werkgever hoe jouw onderneming vorm krijgt en welke doelen je nastreeft. Je bent trots, zoals een ouder op zijn of haar kindje, wanneer het bedrijf groeit. Het is die adrenalinekick die alle ondernemers maar al te goed kennen. Helaas zijn er ook administratieve handelingen die je moet verrichten. Facturen uitschrijven, herinneringen etc. Dit zijn waarschijnlijk niet jouw favoriete werkzaamheden en alle hulp die je daarbij kunt gebruiken neem je met open armen aan.

Het team van OAMKB begrijpt precies in welke situatie jouw onderneming zich bevindt. We zijn daar ook geweest, en hebben dezelfde obstakels moeten nemen als jij. Wij delen graag die kennis via een gratis eBook. Gratis? Jazeker, ons eBook is helemaal gratis te downloaden en bevat veel tips, praktische informatie en de beste oplossing om jouw administratie uit handen te geven. Nieuwsgierig geworden? Je kunt je hier aanmelden en het het eBook downloaden!

Zou je, als je deze eBooks waardeert, deze voor ons willen delen? Zo kunnen we zoveel mogelijk ondernemers ervan bewust maken dat het anders kan en dat je met enkele maatregelen jezelf veel tijd en geld bespaart. Deel dan deze link op je social media en mail waar je kunt. Dank je wel hiervoor!

Ook goed om te weten: 

Financieel adviseur helpt bij verdeling
van het BV-pensioen

Het kan voor een Directeur Grootaandeelhouder voordelig zijn om gebruik te maken van een Pensioen-BV. Deze constructie heeft een aantal voordelen maar ook nadelen ten opzichte van een bij een professionele verzekeraar extern verzekerd pensioen. Maar wat gebeurt er in het geval van een echtscheiding? Kan de voormalige partner aanspraak maken op het vermogen van  de Pensioen-BV en wat zijn de risico's bij financiële problemen binnen de organisatie? Je leest het hier of je kunt direct contact opnemen met de financiële adviseurs van OAMKB.
 
     
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Website
Website
Deze OAMKB nieuwsbrief is verzonden naar <<Emailadres>>
OAMKB NL | Postbus 2734 | 6201 JA | Maastricht
Copyright © 2016 OAMKB NL