Copy
 Slå i glasen för Stureplans längsta bar
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV DECEMBER 2015

BAR ANGLAIS

Scandic Anglais är en välbesökt mötesplats för såväl affärer som uteliv. Hotellet ville med en ny bar skapa den internationella känsla man så ofta upplever i hotellbarer i världens metropoler. Vi är stolta över att Bar Anglais nu är på plats och Scandic Anglais kan glädjas över att ha Stureplans längsta bardisk, hela 19 m lång. Koncept Stockholm, som stått för konceptuell idé och interiör design i projektet, har skapat en lobby och en hotellbar med en varm och exklusiv känsla. Svedholm Design levererade bland annat spegelpaneler, glasväggar, mässingsväggar, konstverk i mässing, en scen, belysta glaspelare med stenmotiv, ett praktfullt bord i glas och mässing samt en imponerande ljuskrona.

 

PRINT PÅ GLAS

Svedholm Design har under många år använt glas i olika inredningsprojekt.  Glas är alltid skarpt och tidlöst och kan varieras i det oändliga, gärna med mönster eller färg. Se gärna våra belysta glaspelare med stenmotiv som vi levererat till Scandic Anglais. Bilden ovan visar hur den Amsterdamsbaserade designern German Ermičs experimenterar med att låta generöst med färg och glas i geometriska former definiera produkterna.

 

JUST NU

Julen kallas ju ljusets högtid och passande nog blir våra belysta speglar nu ännu bättre.  Våra leverantörer av LED-belysning, Osram och Tridonic, lämnar numera hela 5-års garanti på sina lampor.  De produkter i vårt sortiment som omfattas av garantin är speglarna Cava, Slits, Chapter och Atoll.  Vi önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

 
AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2015 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp