Copy
STILLA REFLEKTION I HÖGT TEMPO
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV SEPTEMBER 2016

LUGN MED FUNKTION

Nu är Scandic Winn i Karlstad färdigställt och vi på Svedholm Design är stolta över att ha fått levererat inredning till denna omfattande modernisering. Med jordnära färger och en skön mix av fast och rörlig inredning har både lugn och flexibilitet åstadkommits. Den senaste etappen av projektet innefattar bl.a. leverans av panelväggar i mötesdelar och dekorativ metallinredning i bar. Inredningsdesign stod Doos Arkitekter för.

 

ÅTERSPEGLADE SPEGLAR

Sebastian Magnani är en visuell artist och fotograf från Schweiz. I ”Reflections”, som är ett av hans senaste konstprojekt, låter han runda speglar återspegla olika miljöer mot varierande underlag. Inom kort kommer Sebastian att ta sig an Svedholm Designs Borderline spegel vilket är ett samarbete som vi ser fram emot.

 

HÖGRE HASTIGHET OCH MER PRECISION

Svedholm Design ökar nu produktionshastigheten på Boxy. En av våra tillverkande partners har uppdaterat sin maskinpark med en fiberlaser vilket gör att vi numera kan hantera större volymer, både snabbare och mer precist. Dessutom så kommer vi framöver att kunna skära i de populära materialen mässing och koppar. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 
AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2016 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp