Copy
FRAMTIDA SALUT OCH ETT GOTT NYTT SLUT
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV DECEMBER 2016

LYXIG KÄNSLA

Scandic Triangeln i Malmö har fått en ny restaurang- och loungedel. Vi på Svedholm Design är glada över att ha fått leverera inredning till denna betydande restaurering. Med skinande mässingsdetaljer och mattlackerade ytor har en lyxig känsla uppnåtts. Inredningsdesign stod Doos Arkitekter för.

 

OLIKA NYANSER

Flerfaldigt belönade designern Patricia Urquiola har tillsammans med Glas Italia skapat hyllan Shimmer. Den är gjord i laminerat glas och kännetecknas av en flerfärgad skimrande yta. Nyansen varierar beroende på betraktningsvinkel. På Svedholm Designs glasbord Prisma bryts både färg och ljus på ett effektfullt sätt.

 

SALUT!

Vi är nyss hemkomna från ett besök på EquipHotel i Paris. Mässan återkommer vartannat år och är en naturlig mötespunkt för tillverkare och beställare inom hotellnäringen. Vårt besök var en nyfiken reaktion på alla de förfrågningar som vi får på våra produkter från Europa. Vem vet om 2018 blir året då vi ställer ut och hälsar välkomna med ett – Salut! Tills dess önskar vi alla våra kunder en God Jul och ett Gott Nytt Slut!

 
AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2016 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp