Copy
Perforerat och pulverlackat och hur du hänger bäst
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV APRIL 2015

PERFEKT PERFORERAT

Perforerad plåt skärmar av och döljer, men släpper samtidigt igenom ljus och reflektioner. I tätbefolkade Ho Chi Minh finns 3x10 House –­ ett imponerande hus helt i perforerad plåt. Husprojektet signerat DD Concept har prioriterat ett luftigt boende som erbjuder både privata zoner och öppna ytor. Dagsljuset tas tillvara maximalt och gränserna mellan inne och ute har suddats ut.
Förvaringsmöbler ska gärna dölja det vi inte vill visa, men de ska ändå vara vackra att se på. Vårt nya skåp och soffbord Boxy är goda exempel på möbler i stansat pulverlackat stål.
 

HÄNGARE, KROKAR ELLER KNOPPAR?

Variationen är stor när det kommer till knoppar, krokar och beslag och ditt val kan vara helt avgörande. Beslag ger ett personligt uttryck åt den miljö du vill skapa. Vi specialtillverkar gärna dina beslag och hjälper dig att förmedla rätt känsla. Oavsett om du är ute efter Art Deco eller minimalism, om du vill tillverka stort eller litet. Hör av dig så skräddarsyr vi helt utifrån dina önskemål! Se TWIG ­– flexibel badrumshängare i pulverlackat stål med mässingsdetaljer

Just nu

Tänker vi med glädje tillbaka på alla besök och trevliga samtal i vår monter på Stockholm Furniture Fair. Tack!

AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2015 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp