Copy
FRAMTIDEN ÄR INTE TRÅDLÖS
Kan du inte läsa nyhetsbrevet? klicka här!
NYHETSBREV FEBRUARI 2016


KVARTERET SPRÄNGAREN

I Tobin Properties nya projekt, kvarteret Sprängaren i Sundbyberg, har stor vikt lagts vid samspelet mellan arkitektur och design. Nu är inredningen till etapp 1 levererad. Koncept Stockholm var inredningsarkitekt och konceptstyrande för projektet.  Svedholm Design fick uppdraget att utveckla specialinredning till hall, badrum och kök utefter Koncept Stockholms design. Husarkitekt var Semrén+Månsson.


 

VI HÅLLER I TRÅDARNA!

Under många år har Svedholm Design använt sig av tråd som grund till olika produkter. Tråd kan bockas, svetsas och ytbehandlas för olika estetiska resultat. Ett fint exempel på materialets användningsområde är Arnaud Lapierres stol Strie. Ett annat är vårt nya bord Twist som kommer att presenteras i tre olika ytbehandlingar på möbelmässan.

 


SVART, VITT OCH ALLT DÄREMELLAN

Årets tillfälle att hålla sig ajour med det senaste närmar sig. På möbelmässan i Stockholm kommer Svedholm Design att presentera nya produkter i stringenta material som alla andas kvalitet. På vår yta kommer fokus att ligga på kontraster i ytbehandling. Vi serverar mättad gråskala och blanka ytor i krom, mässing och koppar. Varmt välkommen att träffa oss i monter B01:28.

 
AVPRENUMERERA    UPPDATERA MINA UPPGIFTER
WWW.SVEDHOLM.SE
Share
Tweet
Forward
+1
Svedholm Design AB
Kungsängsvägen 19B
Uppsala 753 23
Sweden

Lägg till oss i din adressbok

Copyright © 2016 Svedholm Design AB, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp