Copy
View this email in your browser
Wil je ons volgen?
Wil je ons volgen?
Dat kan op facebook en Rezonans.nl
Dat kan op facebook en Rezonans.nl
Maak de tijd om weer tot jezelf te komen

Rezonans organiseert diverse spirituele en creatieve workshops.

Deze bijzondere workshops kunnen op vastgestelde data gevolgd worden maar ook op een datum naar keuze met je eigen gezelschap of voor jezelf alleen.

Meer info lees je hier: www.rezonans.nl
Natuur, Inspiratie en Creativiteit 

Adem de zuivere boslucht in tijdens een begeleide boswandeling, met letterlijk en figuurlijk tijd om even stil te staan.

Laat je creativiteit stromen tijdens een creatieve workshop waarbij je aan de slag gaat vanuit je passie.

Laat je verwennen en kom tot jezelf!


 
Laat jezelf in de watten leggen

Kom genieten van de rust op het erf bij Rezonans. Quality-time voor jezelf. Met een retraite wordt je echt in de watten gelegd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We hebben fijne retraite arrange-menten voor je!

Meer info:
Retraites


Lieve mensen,

Elke keer neem ik me voor om met regelmaat een nieuwsbrief te schrijven. In de praktijk komt het er niet van. Nu is het toch gelukt om je in vogelvlucht nieuwtjes te vertellen.

Op het erf van Rezonans
De lente en zomer komen er weer aan …….Ik kijk er naar uit! In de afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest in en om het huis. De buitenkant van de boerderij is inmiddels geschilderd en nu zijn we stap voor stap bezig om de kozijnen aan de binnenkant een nieuw verfje te geven. Alles weer lekker fris. Zoals ook het groene gras en boomblad om de boerderij heen.

Ook veel mollen maken hun gangen in de ondergrondse aardelagen.  De mollen willen hier elk jaar graag vertoeven! Ze laten ons mooi zien dat we best een stukje de diepte in mogen met onszelf. Een mooie spiegel en weer een leuke uitdaging!

De viooltjes en tuinkruiden hebben we weer een plekje in mooie potten gegeven. De zitjes her en der in de tuin nodigen uit om naar buiten te gaan... en even de natuur in je op te nemen. Heel fijn! Mijn hart wordt hier blij van! En ik hoop natuurlijk dat je als gast bij Rezonans hier ook heerlijk van komt genieten.

De winter heeft zijn charme maar ik ben toch meer een Zonnezomer mens. De prachtige vogeltjes komen weer in grote aantallen terug en fluiten elke dag een vrolijk concert. Lekker buiten genieten van een heerlijk kopje koffie met home made lunch.

De fruitbomen staan weer volop in  knop. Elke dag zie je de knoppen een stukje verder open gaan. Ik wacht  met spanning het moment af dat de bloesems weer open springen. Elk jaar opnieuw weer een feest! De zon laat zich de ene dag meer zien dan de andere. En als de zon er niet is zoeken we de zon binnen in onszelf op en gaan we vrolijk weer door met datgene wat zich mag ontvouwen op deze dag en op dit  moment.

In de afgelopen tijd zijn er weer veel mensen op het erf geweest. Ieder brengt zo zijn eigen ‘unieke zijn’ met zich mee. Het is en blijft een boeiend en leerzaam gebeuren. Elke dag weer. Wat opvallend is dat steeds meer culturen de weg naar Rezonans weten te vinden. Culturen binnen en buiten Nederland. In de afgelopen drie weken heb we maar liefst gasten uit 18 verschillende landen mogen ontvangen.

Tussen de verschillende culturen vinden mooie en warme uitwisselingen plaats. Zelfs vriendschappen, mooi verbindingen en inzichten ontstaan. Dat raakt me. De ene keer zijn het meer innerlijke inzichten en verbindingen tijdens de individuele retraites, de andere keer dient het zich aan in de ontmoetingen tussen mensen. Zoals in het afgelopen weekend al zingend bij het houtvuurtje aan de buiten vuurtafel met gitaarspel en de prachtige oerklanken van de Djembé. Je zou kunnen zeggen: multi-cultureel maakt meteen ook multi-dimensionaal. Verbindend en heel transformerend!

De consulten bij Rezonans
Zoals je vast wel weet geven we bij Rezonans ook consulten. Het is boeiend om te zien hoe tijdens deze consulten inter-dimensionale reizen ontstaan. Verleden, heden en toekomst worden steeds vaker als 1 ervaren. De ene keer meer naar binnen gericht en de andere keer naar buiten gericht. Zodat geven en ontvangen in een natuurlijke stroom ontstaat.

Ik prijs me gelukkig dat ik met dit mooie werk hierbij steeds aanwezig mag zijn! En dan aan het einde van de dag een lekker voetenbadje met Egyptische kruiden om alles lekker te aarden en te integreren om daarna heerlijk voldaan en ontspannen in slaap te vallen.

Creativiteit
Gasten kunnen zich uren verdiepen in een steen of schildersdoek. Spelenderwijs ontstaat steeds iets moois. Het maakt niet uit of iemand wel of geen ervaring met schilderen heeft. Mooie kunstwerkjes worden keer op keer geboren. Grote en kleine processen passeren de revue zowel individueel  als in de groepen. Ieder komt zijn eigen uitdagingen tegen. De kunst is om dat wat is te laten zijn!

Uiteindelijk is alles een onderdeel van het grote geheel. En zijn we allemaal onderweg en bezig onszelf te ontwikkelen. Het is zoals het is….de dagen komen en gaan. De seizoenen en stemmingen en belevingen die daar bij horen ook. Het is een natuurlijk proces.

Zo nu en dan zijn er ook kleine team vergaderingen met een creatief tintje of elementen wandeling. Regelmatig komen uitspraken voorbij als:
 • Wat is het hier heerlijk rustig en stil.
 • Hier kan ik mezelf zijn !
 • Al  vanaf het moment dat ik mijn voet hier op het erf zet voel ik rust…Voel ik me Thuiskomen !
 • Plek van inspiratie
 • Lekker slapen, lekker eten, lekker ongestoord douchen
 • Zo fijn het bos
 • Wat fijn dat ik zo op kan gaan in een steen
 • Een fijn verhelderend gesprek
 • Eindelijk tijd voor mezelf ...Oneindigheid
 • Al die ballast los  laten
 • Er echt  even tussenuit zijn. En zo nog meer...
Meer persoonlijke reviews zijn te lezen in het gastenboek op rezonans.nl. Je kunt op de website trouwens ook de AGENDA vinden voor de komende maanden, alsook mogelijkheden voor een fijn RETRAITE arrangement

Eigenlijk is alles heel eenvoudig... het alledaagse even loslaten, zodat het nieuwe van binnenuit kan ontstaan. Net zoals de bloemen en planten in de tuin en het fluitspel van de vogels. Zelf ben ik eigenlijk bijna altijd op het erf. Het liefst ben ik thuis. Lekker geaard op de plek: ‘Thuis’

Mijn focus ligt tussen hier en daar, tussen Nederland – Egypte. Veel andere dingen en afleidingen heb ik los gelaten. Dat voelt een stuk rustiger van binnen nu.
 

EGYPTE
In februari verbleef ik twee weken in Egypte. Dit keer ben ik in Hurghada gebleven.

Dit was even mijn eigen retraite. Om mezelf ook even los te maken van het alledaagse. Samen met Mahmoud heb ik weer genoten. De plek in Hurghada is ook een ‘thuis’.

Het huis in Hurghada is nu echt klaar om ook hier gasten te ontvangen. Het is een totaal ander plek dan in Nederland. Ook heel fijn! De bovenverdieping met keuken en eigen sanitair is te huur voor korte of iets langere tijd.

Als jijzelf interesse hebt  of andere mensen kent die graag aan de zonnige Rode Zee verblijven horen wij dit graag! Dus geef het door... De plek  met zwembad is gelegen op 5 minuten afstand lopen van de Rode Zee. Ook voor duikers heerlijk vertoeven.

Voor meer info en prijzen neem een kijkje op onze site oasis-floweroflife.com
 

WE HEBBEN OOK NOG EEN MOOIE AANBIEDING VOOR JE IN APRIL
1 = 2 Ontvang 2 zakjes KRUIDEN voor de prijs van 1
-  30% Op de OLIETJES & MUSKS ontvang je 30 procent korting
[zolang de voorraad strek natuurlijk]
 
FLOWER OF LIFE WEBSHOP
Met zorg en aandacht hebben we weer nieuwe producten uitgekozen voor de webshop.

We kopen deze producten in bij kleine ondernemers, zodat deze weer in hun levens-onderhoud kunnen voorzien en ondersteunen bij zieken-huiskosten daar waar nodig is.  

Er zijn weer prachtige nieuwe producten zoals: Egyptische sieraden, vrolijke zomerse tassen, Ancient Bedoeïenen Tassen, Isis beeldjes, Sjaals in allerlei zomerse kleurtjes en wierook.

En niet te vergeten de handgemaakte crèmes en sacred oil / musks en kruiden van Mahmoud voor verkoudheid, huid, longen, eczeem, spierpijn en gewrichten.

Mahmoud maakt o.a. kruiden voor reiniging van het bloed, lever en nieren. De favoriete voethealingskruiden zijn een  geweldige hulp en ondersteuning voor mensen die de aarding missen. En dit is tevens een goede reiniger en heeft een versterkende werking voor de organen.

Wil je hierover meer weten of heb je een speciaal verzoek met betrekking tot de kruiden crèmes, olietjes en ancient healingen of iets anders … Bel gerust als je vragen hebt!

HEALINGEN OP AFSTAND VANUIT EGYPTE
In mei ga ik weer naar Egypte. Ik kijk er naar uit. Samen met Mahmoud geef ik healingen op afstand vanuit Egypte. Als je wilt kan je een afspraak maken voor in mei. Neem dan even contact met me op.
 

EGYPTE REIZEN
In het najaar willen we graag een groeps Tempel-Woestijn-Reis gaan maken. Dat belooft weer een bijzondere reis te worden.

Als je belangstelling hebt om mee te gaan, laat dit dan even weten. Je bent natuurlijk ook welkom op 1 van de Egypte-dagen, kijk hiervoor in de AGENDA. Lukt het je niet om op 1 van deze dagen te komen? Bel me gerust, we kijken gewoon wat er mogelijk is!

Op onze reiswebsite Oasis Flower of Life is veel informatie te vinden over de reizen. Binnenkort vind je daar weer alle actuele informatie. Als je zelf al een groepje hebt laat dit dan vooral ook weten. Wij denken en reizen met je mee!  Spelenderwijs van binnenuit kunnen we dan weer een start maken. Dat is wat onze wens is.

Op de juiste tijd zullen we dan vertrekken en de reis maken die bedoeld is om te maken. We volgen de flow van dat moment. 

DE KOMENDE WEKEN
De komende weken zijn er een paar etentjes gepland hier op het erf, zodat wie zin heeft van het bloesemfeest op ons erf kan genieten. Wees welkom dus! Kijk even in de agenda wanneer er maaltijden en brunches georganiseerd worden. Kom lekker meegenieten!

Langs de weg naar Rezonans zie je een bord staan ‘Welkom voor een kopje koffie of thee met iets lekker in onze lentetuin’. Als uitnodiging voor passerende fietsers of wandelaars. Ook lekker lunchen in de tuin kan natuurlijk ook. Kom je met een groepje? Gezellig! Meld je dan even vooraf aan en bel even.

De boerderij van Rezonans grenst aan de Berkelvallei-route en is tevens maar een paar kilometer van het Pieterpad gelegen. Wil je met de auto gehaald / gebracht worden? Dat kan tegen een kleine vergoeding.
 

PLEK VOOR NIEUWE VRIJWILLIGERS
Al vele jaren wordt Rezonans mede door een team van vrijwilligers mogelijk gemaakt. Ze vinden het heerlijk om een bijdrage te kunnen leveren op onze, volgens velen, bijzondere plek. Als vrijwilliger werken bij Rezonans wordt dan ook vaak echt als een kadootje ervaren.

Voor sommige vrijwilligers is het hier al een soort ‘thuis’ geworden. Mensen genieten van de krachtplek, ontmoeten nieuwe mensen. Ook een stuk persoonlijke ontwikkeling krijgt hier vanzelf de ruimte.

Al bijna 22 jaar zijn er vrijwilligers die recht vanuit hun hart graag hun steentje bijdragen. Naast flink aanpakken, drinken we gezellig koffie met elkaar, lunchen we samen en soms is er een workshop waar iemand aan mee kan doen als dat zo uitkomt.

Op dit moment heb ik ruimte voor nieuwe vrijwilligers.Momenteel is er werk voor voor vrijwilligers en/of stagiaires die: willen aanpakken met klussen, schoonmaken, in de tuin werken. Ben je handig achter de computer? Voor onze webshop kunnen we ook nog helpende handen gebruiken.

Voel jij je geroepen en wil je vanuit je hart op een fijne plek de handen uit de mouwen steken? Je bent welkom! Neem even contact met me op.
 

HARTELIJK DANK!
Hartelijk dank vanuit mijn hart aan alle gasten en mensen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd aan Centrum Rezonans, de lemniscaat tussen hier en daar….Egypte en Nederland. In het bijzonder Mahmoud , Jessica, Teun , Benny, Aafke, Hetty, Ayuna, Tiara, Tasja, Riet, Conny, Wilma , Cynthia en Tom  voor de vele werkzaamheden die met elkaar verricht zijn.

Met warme groet,
Ans


En ook dank namens Mahmoud.

www.rezonans.nl | Flower of Life webshop | Oasis Flower of Life reizen
 

Iets bijzonders te vieren? 

Met onze cadeaubon geef je iemand een uniek cadeau. De bon is te besteden bij Rezonans, in onze Flower of life webshop of bij Oasis Flower of Life, onze spirituele Egypte reizen.

De cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag worden gebruikt en is een heel jaar geldig! Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: info@rezonans.nl

Bewust Egypte Reizen

Mahmoud en ik zullen weer reizen en retraites voor je mogelijk maken.

Tijdens de Egypte-dagen bij Rezonans kun je hiermee kennis maken. En op de website lees je meer informatie en data: www.oasis-floweroflife.com

De reizen zijn een mooie balans tussen bewustzijn, verdieping, rust en ontspanning.

Laat je hart spreken!

Mooie kado's koop je in onze webshop, met momenteel nog kortingen. Ik nodig je van harte uit een kijkje te nemen op www.floweroflifewebshop.nl. Egyptische sacred oils en cremes, sieraden en symbolen zijn verkrijgbaar via de Flower of Life webshop.
Met de aankoop in onze WEBSHOP geef je een cadeautje aan mensen ergens anders in de wereld die het hard nodig hebben.

www.floweroflifewebshop.nl

Donaties

Met een donatie zijn we ook heel erg blij. Wil je bijdragen op die manier?

Dan kun je een bedrag overboeken op NL86 TRIO 0197 8329 97.

Wij zorgen ervoor dat dit goed terecht komt en wanneer je daar prijs op stelt, houden we je graag op de hoogte.

info@rezonans.nl of 0575 43 11 71

MAG IK JE NOG EVEN WAT VRAGEN? Om zeker te weten dat jij de nieuwsbrief graag ontvangt, is het invoeren van jouw mailadres opnieuw nodig. Zou je me een plezier willen doen en via de link willen laten weten dat je de Rezonans nieuwsbrief graag ontvangt? http://rezonans.nl/nieuwsbrief.php Dankjewel!

Share
Share
Tweet
+1
Forward
"Niets moet... het is jouw tijd, jouw natuurlijke tijd"
Maak tijd voor jezelf, bezoek www.rezonans.nl

Je steunt vanzelf mee! Met de inkomsten wordt in Egypte een lokale gemeenschap ondersteunt. Door werkgelegenheid te creëren en bij te
dragen aan de economische ontwikkeling in Egypte. Met een aankoop
in de webwinkel of een boeking, steun je dit goede doel!
Meer lezen? www.oasis-floweroflife.com.

Copyright © 2016 Rezonans, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp