Copy


 

View this email in your browser
PREFERRED NIEUWS 7 FEBRUARI 2017
INLEIDING
IN HET NIEUWS
Geachte lezer,

Deze week hebben we heel bijzonder nieuws: babynieuws van onze collega Lise!

Het Preferred team is veel op pad geweest en deelt deze hotelkennis graag met u!

Zo is Anja naar het Holiday Inn Arena Towers, van The Vincent Hotel Group, geweest. Een korte indruk van deze bijzondere avond kunt u verder lezen in onze nieuwsbrief!

Ook heeft Esmee maar liefst 10 hotels in Amsterdam bezocht, een mooie en leerzame dag.

Sabine was bij de opening van Cityden Up. Een appartementenhotel net buiten Amsterdam wat makkelijk en snel te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer. Ideaal voor short- of long stay verblijven. 

Nieuwsgierig naar al onze ervaringen? Lees dan snel verder!

Veel leesplezier toegewenst!

Namens het team van Preferred, uw hotel specialist.
Bezoek aan het Holiday Inn Arena Towers
Hotelbezoeken Esmee in Amsterdam
Opening Cityden Up
BABYNIEUWS!
Doe mee en win!

Bezoek aan het Holiday Inn Arena Towers

Anja is naar het Holiday Inn Arena Towers in Amsterdam geweest, waar Preferred was uitgenodigd voor een rondleiding met diner.

Holiday Inn Arena Towers heeft totaal ± 450 kamers. De kamers zijn verdeeld over het 3* Holiday Inn Express Arena Towers en het 4* Holiday Inn Arena Towers. Op de Arena Boulevard is op dit moment het grootste ijssculpturen festival van Europa te bewonderen in een vrieshal van ruim 1500m2!

Tijdens het diner werden er mutsen uitgedeeld en werd Anja uitgenodigd om mee te gaan naar dit event. 

 
De muts bleek hard nodig: in de hal was het -10 graden!
In de hal zijn prachtige ijssculpturen gepresenteerd in een mooi decor en bijpassende muziek. Natuurlijk kon onze collega het niet laten om ook nog even een foto te maken van het bezoek.


Het ijssculpturen festival is nog tot 5 maart in Amsterdam te bezoeken en daarom wellicht ook een bijzondere activiteit om te organiseren in combinatie met een bijeenkomst of training, die u dan ook via Preferred kunt boeken.

Wist u overigens dat het hotel een perfecte ligging heeft ten opzichte van de Arena en de Ziggo Dome? Het is op loopafstand van deze locaties.

Hotelbezoeken Esmee in Amsterdam

Sinds september 2016 versterkt Esmee ons team. Preferred vindt het natuurlijk belangrijk om haar zoveel mogelijk hotels te laten zien én te laten ervaren om zo voldoende kennis aan u over te brengen. Daarom is Esmee in Amsterdam op pad gegaan en heeft zij maar liefst 10 hotels bezocht!

Esmee startte bij het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Dit prachtige hotel is gelegen naast Amsterdam Centraal Station. Daarna heeft ze haar weg vervolgd naar Grand Hotel Amrath. Een hotel met authentieke sfeer in een monumentaal pand met zeer ruime kamers. Dit is voor Amsterdam een echte bijzonderheid. 

Het volgende hotel was het NH Collection Grand Krasnapolsky. Dit hotel is recent helemaal verbouwd en biedt haar gasten naast een unieke ligging ook ruime en lichte kamers.

Hierna bezocht Esmee het Volkshotel. Dit hotel heeft een uniek concept, gebaseerd op creatieve sferen. Jarenlang werd hier één van Nederlands grootste kranten gemaakt. Vanuit daar heeft Esmee de hotels rond het beroemde Leidseplein bezocht.

Allereerst het Hampshire Hotel Amsterdam American, een monumentaal hotel, wat de gasten door het gehele pand en de befaamde bar Americain ervaren.
Vlakbij ligt Hotel Vondel; een prachtig boutique hotel met een huiselijke sfeer. Maar ook het zuster hotel De Hallen, wat gevestigd is in een voormalige tram remise, heeft veel te bieden. Naast de comfortabele kamers, beschikt het hotel over een uitgebreide collectie kunststukken.


In dezelfde omgeving bevinden zich ook het Apollo Museum Hotel en het Park Hotel Amsterdam. Beide met een ideale ligging nabij het Vondelpark, Museumplein en Leidseplein.

Esmee sloot haar dag af bij het Sir Albert Hotel waar vroeger een diamantslijperij was gevestigd en nu tevens het bekende restaurant Izakaya zit.

Wilt u meer informatie over de hotels ontvangen die Esmee heeft bezocht of wenst u een reservering te maken bij één van deze hotels? Neem dan snel contact op met Preferred!

Opening Cityden Up

Sabine was aanwezig bij de opening van Cityden Up, een nieuw product met de mogelijkheid om te verblijven in een appartement in Amsterdam. Cityden Up is gelegen aan de rand van de Zuidas en makkelijk te bereiken per auto en met openbaar vervoer. Hiervandaan is de binnenstad van Amsterdam binnen 15 minuten te bereiken.

Het concept is gebaseerd op het verhuren van appartementen voor short- en longstay zonder de gemakken van een hotel te moeten missen. Zo is er een 24-uurs receptie aanwezig, kunnen de gasten gebruik maken van ontbijt, lunch en diner of genieten van een prachtig dakterras. Cityden Up biedt 4 verschillende appartement types aan, waarbij niets aan comfort ontbreekt! Alle appartememten zijn voorzien van een keuken, badkamer, woon- en slaap gedeelte.

Preferred informeert u graag over de mogelijkheden van dit gloednieuwe appartementenhotel.

BABYNIEUWS!


Er is babynieuws bij Preferred! Onze collega Lise is zondag 22 januari 2017 bevallen van een prachtige zoon Rinse. Alles is goed gegaan en moeder en kind maken het goed!
Namens het hele team van Preferred wensen wij de kersverse ouders veel geluk toe.

Doe mee en win!

Boek nu uw bijeenkomst via Preferred Hotel Reservations en maak kans op een gratis hotelovernachting!

Preferred biedt de komende periode de kans om leuke vouchers te winnen!
Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen?
Het werkt heel eenvoudig: Wanneer u in de periode van 1 februari tot 1 maart 2017 een
externe bijeenkomst boekt via Preferred Hotel Reservations maakt u
automatisch kans op een voucher voor een hotelovernachting!

Het reserveringsnummer wat u ontvangt bij de bevestiging is uw unieke code waarmee u meedingt naar de prijzen.
Hoe meer reserveringsnummers u ontvangt, des te groter uw kans op een prijs! Na 6 maart maken wij bekend wie de prijswinnaars zijn.
 
Wij zien uw aanvragen graag telefonisch 0299-656 527 of per e-mail op info@preferredhotelreservations.nl tegemoet!

De actie mag gedeeld worden met bekenden! Mocht er via u een nieuwe opdrachtgever voor Preferred uit voortkomen dan wordt dit ook beloond met een voucher!
Bekijk onze website
Volg Preferred op Facebook
Óf volg ons via linkedin
Preferred Hotel Reservations, uw hotel specialist.
Tel 0299 65 65 27 E-mail i
nfo@preferredhotelreservations.nl
unsubscribe from this list 
If you would like to receive future newsletters in English please send an email to


This email was sent to esther@preferredhotelreservations.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Preferred Hotel Reservations · Postbus 62 · Monnickendam, Noord-Holland 1140 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp