Copy


 

View this email in your browser
PREFERRED NIEUWS 23 JANUARI 2017
INLEIDING
IN HET NIEUWS
Geachte lezer,

Januari loopt bijna ten einde en wij kunnen concluderen dat het nieuwe jaar goed van start is gegaan! We hebben prachtige, uitdagende en afwisselende aanvragen ontvangen voor vergaderingen, hotelreserveringen en congressen! We zijn iedereen graag van dienst, dus schroom niet om je aanvraag door te sturen!

In het nieuws deze week Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd, door de centrale ligging op de Veluwe een zeer geschikte locatie voor meerdaagse vergaderingen en teambuilding activiteiten en nú extra voordelig! Gaat uw voorkeur toch meer uit naar vergaderen of overnachten in een stad, denk dan eens aan Conservatorium Hotel Amsterdam waar wij u een speciale actie aanbieden. 

Zoals gezegd hebben wij deze maand al diverse congressen uitgezet en bevestigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze Room Kit. Heeft u een aanvraag voor een congres, waarbij u de expertise van Preferred wilt combineren met de Room Kit, neem dan nu contact op met Leon of Iris!


Tenslotte informeren wij u over de opening van het eerste "nieuwe stijl" Pillows hotel in Amsterdam, de uitbreiding van Inntel Hotels naar Utrecht en de re-branding van Baltimore MGallery by Sofitel in Parijs. Ook maken we bekend wie de voucher voor een overnachting voor 2 personen bij Delta Hotel Vlaardingen heeft gewonnen!

Veel leesplezier toegewenst!

Namens het team van Preferred, uw hotel specialist.
Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd
Conservatorium Hotel Amsterdam
Preferred: uw congres specialist!
Rebranding of Baltimore MGallery by Sofitel
Inntel Hotels breidt uit naar Utrecht
Eerste Pillows nieuwe stijl opent in Amsterdam
Winnaar prijsvraag

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd

Door de vele mogelijkheden ideaal voor meerdaagse vergaderingen en teambuilding activiteiten
Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd heeft een prachtige ligging op de Veluwe, direct tussen Harderwijk en Nunspeet en is goed bereikbaar vanaf de A28.
Met een prachtige bostuin, een huiselijke sfeer en een zwembad met zonneweide is het hotel zeker geen doorsnee locatie.

Op het terrein is alles aanwezig voor een compleet verzorgde vergadering of event. Combineer een vergadering bijvoorbeeld met een uniek outdoor programma georganiseerd door het naastgelegen Veluwe Events, een van de grootste volledig ingerichte outdoorcentra van Nederland.
 
Highlights:
  • Direct onderdeel van het naastgelegen outdoorcentrum Veluwe Events
  • Villa De Beyaerd, een luxe privé villa voor groepen tot 15 personen
  • 21 vergader- en sub zalen en 91 comfortabele hotelkamers
  • 150 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle van en naar station Nunspeet
  • Gratis Wi-Fi op het gehele terrein
  • Restaurant De Veluwse Huyskamer en Bar/lounge De Hooibergbar
  • Gratis fitness en sauna
  • Buiten zwembad
Plan nu uw meeting bij Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd inclusief teambuilding activiteit van Veluwe Events en ontvang 15% korting op de eindfactuur! Deze actie is geldig tot en met maart 2017. Inspiratie voor de activiteiten die Veluwe Events organiseert vindt u op www.veluwe.events.nl!

CONSERVATORIUM HOTEL AMSTERDAM

Profiteer nu tot 31 augustus 2017 van 15% korting op de zaalhuur of Daily Delegate Rate met een extra uitgebreide “Healthy Afternoon Break” in Conservatorium Hotel Amsterdam. Het Conservatorium Hotel beschikt over gevarieerde en flexibele vergader- en evenement mogelijkheden.
De zes vergader- en evenementzalen van het hotel zijn zo ingericht dat zij passen bij elke gelegenheid. Huisarchitect Piero Lissoni creëerde voor elke zaal een eigen intieme sfeer en het eigentijdse design is dan ook zeer aansprekend. De zalen hebben allen daglicht, maar zijn ook goed te verduisteren en beschikken over de allernieuwste technologie, die volledig in de ruimte geïntegreerd is en dezelfde voortreffelijke persoonlijke service wordt geboden die u in heel het hotel treft. Of u nu een intiem privé diner, een cocktail party, een product presentatie of een workshop wenst: het Meetings & Events team houdt rekening met alle wensen om uw verwachtingen te overtreffen. 

PREFERRED, UW CONGRES SPECIALIST!

Het unieke product dat wij speciaal voor de congres- en evenementenmarkt hebben ontwikkeld, de online Room Kit, biedt de deelnemers aan uw congres of evenement een professionele online registratie mogelijkheid, die zeer gebruiksvriendelijk is en kosteloos wordt aangeboden. In deze online tool worden de door Preferred onderhandelde tarieven en kamerblokken geladen. Hierdoor profiteren deelnemers van gereduceerde tarieven en gegarandeerde beschikbaarheid, zelfs tot kort voor aanvang van het evenement, i.c.m. gunstige annuleringsvoorwaarden! Deelnemers kunnen zelf een reservering maken, wijzigen of annuleren, waardoor de organisatie wordt ontzien op dit gedeelte van de organisatie van een congres. 
 
Er zijn al veel congresorganisatoren die gebruik maken of gebruik hebben gemaakt van onze online Room Kit, bent u de volgende? Bent u geïnteresseerd in onze online Room Kit, of organiseert u binnenkort een congres of evenement? Neemt u dan contact op met Iris of Leon.

REBRANDING OF BALTIMORE MGALLERY BY SOFITEL

Op 1 april 2017 zal het Baltimore MGallery by Sofitel worden gerenoveerd en omgedoopt tot het Sofitel Paris Baltimore Tour Eiffel. Het hotel is gelegen op een rustige hoek, naast het Place de l’Etoile en Trocadéro, de Eiffeltoren, de Champs Elysées en de Arc de Triomphe. Dit 5-sterren hotel beschikt over 103 kamers, een restaurant, een bar en 4 vergaderzalen.

INNTEL HOTELS BREIDT UIT NAAR UTRECHT

In het Noordgebouw naast het Centraal Station van Utrecht komt een 4-sterren Inntel Hotel met 162 kamers met onder andere sauna's en whirlpools. Het viersterrenhotel krijgt een eigen restaurant, wellness en een zwembad. Het hotel krijgt de naam ‘Utrecht City’.

Karin Geurts, directeur Inntel Hotels, kijkt uit naar de opening van het hotel. ‘Een hotel in Utrecht toevoegen aan onze hotelgroep stond hoog op ons verlanglijstje.’

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Het Noordgebouw omvat 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. De bouw is medio 2016 begonnen, de oplevering wordt eind 2017 verwacht.

Inntel heeft nu hotels in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam (2), Zutphen en Eindhoven.

EERSTE PILLOWS NIEUWE STIJL OPENT IN AMSTERDAM

Pillows Anna van den Vondel – voorheen Sandton Hotel De Filosoof – opent 23 januari de deuren na een jaar verbouwen. Het is het eerste Pillows ‘nieuwe stijl’, komend jaar volgen er meer. Pillows Hotels is onderdeel van International Hotel Management Group (IHMG), de nieuwe holding waar ook Sandton Hotels onder valt. Een flink deel van het Sandton portfolio moet de komende jaren worden omgebouwd tot Pillows.

‘Het concept is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een persoonlijke en authentieke omgeving verblijven’, vindt directeur Rogier Braakman. ‘Vanaf het eerste moment dat we met de ontwikkeling van Pillows Anna van den Vondel begonnen, hebben we een persoonlijke, stijlvolle, maar tegelijkertijd ongedwongen en charmante sfeer als uitgangspunt genomen, waarbij de gastbeleving rondom de lounges wordt gecreëerd middels the Living’, zegt Braakman. ‘In the Living bieden we 24/7 gerechten en dranken aan, waaronder ook het ontbijt, dat in onze domestic kitchen voor het oog van onze gasten vers wordt bereid en wordt uitgeserveerd.’

De 31 kamers beschikken allen over een Frans balkon of een erker. Op de begane grond is een flinke serre en in het souterrain zijn ook kamers gesitueerd met een eigen terras. Inchecken bij de receptie is niet meer nodig: in the Living spreekt de host de persoonlijke wensen en details met de gasten door. Het hotel wordt volledig cashless.

Wilt u een kamer boeken in dit hotel? Neem dan contact op met Preferred!

WINNAAR PRIJSVRAAG

In de nieuwsbrief van 9 januari vroegen we u een gokje te wagen en te laten weten hoe lang het team van Preferred bij elkaar opgeteld al werkzaam is bij Preferred. Het juiste antwoord hebben we niet voorbij zien komen maar Marianne Rietbergen zat met haar antwoord van 62 jaar het dichtste bij het juiste antwoord van 69 jaar!
Marianne, van harte gefeliciteerd! De voucher voor een overnachting voor 2 personen bij Delta Hotel Vlaardingen zal per post aan je worden toegestuurd! Namens het team van Preferred wensen we je alvast een heel fijn verblijf toe! 
Bekijk onze website
Volg Preferred op Facebook
Óf volg ons via linkedin
Preferred Hotel Reservations, uw hotel specialist.
Tel 0299 65 65 27 E-mail i
nfo@preferredhotelreservations.nl
unsubscribe from this list 
If you would like to receive future newsletters in English please send an email to


This email was sent to anja@preferredhotelreservations.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Preferred Hotel Reservations · Postbus 62 · Monnickendam, Noord-Holland 1140 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp