Copy


 

View this email in your browser
PREFERRED NIEUWS 27 FEBRUARI 2017
INLEIDING
IN HET NIEUWS
Geachte lezer,

Deze week hebben wij een Thema Nieuwsbrief voor u!

Het is de trend van deze tijd!
Gezonde voeding, sporten, mindfullnes en dit in combinatie met werk, reizen & vergaderen!
Preferred besteedt in deze nieuwsbrief aandacht aan hotels waar dit goed te combineren is.

Ook delen wij informatie van onze wekelijkse gezonde lunch met u. Heeft u goede suggesties voor deze lunch? Deel ze met ons!

Van 13 t/m 19 februari 2017 werd alweer voor de 44e keer het ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden in Rotterdam Ahoy. Iris is er ook dit jaar weer bij geweest, in deze nieuwsbrief leest u een korte impressie.

Nieuwsgierig naar al onze ervaringen? Lees dan snel verder!

Veel leesplezier toegewenst!

Namens het team van
Preferred, uw hotel specialist


 
Golden Tulip Hotel De Reiskoffer - Vitaal Vergaderen
Sanadome: alles onder één dak in het groene hart van Nijmegen
Hotel Papendal Arnhem - Sport spreker & clinics
Van der Valk Hotel ARA - Buiten vergaderen in een groene omgeving
Experience Centre Hoofddorp - Performance Solutions
Preferred & Sport
Preferred & gezonde voeding
Golden Tulip Hotel De Reiskoffer - Vitaal vergaderen
De focus houden tijdens een dag vol presentaties wordt makkelijk volgehouden met het Vitaal arrangement bij Golden Tulip Hotel De Reiskoffer. 

U krijgt de beschikking over een personal trainer die een workout verzorgt, dit kan zowel binnen als buiten en op High- of low impact niveau.  Als fit begin van de dag of als intermezzo.

Gedurende de dag kan er genoten worden van oergezonde snacks, biologische sappen en een uitgebreid lunchbuffet.

In de maanden maart en april biedt Golden Tulip de Reiskoffer het Vitaal arrangement aan tegen de normale prijzen van de vergaderarrangementen. Een besparing hierop van € 7,- per persoon!


Graag profiteren van dit speciale vergaderarrangement? Neem dan contact op met Preferred!
Sanadome: alles onder één dak in het groene hart van Nijmegen

Rust, ruimte, natuur en het gemak van alles onder één dak zijn de ingrediënten voor een succesvol zakelijk verblijf. Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is centraal gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen:
•          106 Hotelkamers, incl. vrij gebruik van Spa & Health Club
•          9 Vergaderzalen met daglicht (medio 2017 gereed; 8 extra zalen)
•          Plenaire bijeenkomst tot 220 personen
•          Ruimtelijke en moderne ambiance
•          Ruime parkeerfaciliteiten
•          4 Restaurants met mogelijkheid voor private dining
•          Uitstekende culinaire keuken met regionale en eerlijke producten
•          Kookstudio voor live cooking met private chef (medio 2017 gereed)
•          Vriendelijke, flexibele en gastvrije service
•          Gratis en supersnelle WiFi verbinding
•          MVO gecertificeerd met EU Ecolabel

Preferred informeert u graag over de mogelijkheden bij dit hotel!

Hotel Papendal Arnhem - Sport spreker & clinics
U hoeft niet per se iets te hebben met sport als er op Hotel Papendal een bijeenkomst georganiseerd wordt. Maar mocht u toch het unieke van deze locatie willen benadrukken tijdens de bijeenkomst dan kan het uitnodigen van een sportspreker wel echt een meerwaarde bieden. Laat u inspireren door sprekers die op hun vakgebied meer kunnen vertellen over o.a. innovatie, leiderschap, teambuilding of coaching.

Bent u al bekend met de nieuwste teamsport in Nederland? Archery Battle. Een unieke combinatie van intensiteit en spanning die u óók ervaart bij het spelen van trefbal of paintball!
Overgewaaid uit Amerika, beleeft u tijdens deze clinic spanning, sensatie en uitdaging! Daarnaast bent u met uw team lekker sportief bezig! Een mooie break tijdens de bijeenkomst.
Boekt u een meerdaags vergaderarrangement op Papendal dan krijgt u de clinic ‘Archery Battle’ geheel gratis!

Op deze manier combineert u een succesvolle bijeenkomst met een leuke activiteit waarbij presteren en plezier maken bovenaan staat.

Neem snel contact op met Preferred wanneer u meer informatie wenst over deze actie, of voor het boeken van uw bijeenkomst bij Hotel Papendal!

Van der Valk Hotel ARA - Buiten vergaderen in een groene omgeving

Van der Valk Hotel ARA is gelegen in een natuurgebied aan de rivier de Oude Maas, wat bijzondere kansen biedt. U bent niet de eerste die ter plekke besluit om een vergadering buiten in het gras of op ons ruime terras te houden om optimaal te genieten van goed weer en frisse lucht! In Hotel ARA staan gastvrijheid en een persoonlijke aanpak centraal. Hotel ARA zal altijd de tijd nemen om te luisteren naar uw specifieke wensen en alles uit de kast halen om hieraan te voldoen.

Mocht dat nog niet voldoende zijn om u te overtuigen: Het hotel scoort 4 hamers in de vergaderhamer-classificatie en heeft de Gouden Green Key status. U kunt er dus van op aan dat Hotel ARA zowel een geschikte als een verantwoorde locatie is voor uw zakelijk evenement.

Hotel ARA heeft een exclusieve kennismakingsaanbieding voor u: voor uw 1e bijeenkomst krijgt u de zaal gratis aangeboden. Het hotel is zo overtuigd van wat ze als vergader- en congresaccommodatie te bieden hebben, dat ze er op vertrouwen dat u terugkeert als u hier eenmaal bent geweest.

Hebben wij u kunnen overtuigen en wilt u direct een bijeenkomst reserveren in Van der Valk Hotel ARA om van deze mooie actie te profiteren? Neem dan contact op met Preferred!

Experience Centre Hoofddorp - Performance Solutions

AlsExperience Engineers neemt u samen met Preferred graag alle zorg uit handen en maakt van elke meeting een onvergetelijke ervaring!

Alle ruimtes zijn volledig aan te passen naar uw wensen. 
Het Experience Center in Hoofddorp/Amsterdam biedt verschillende all-inclusive arrangementen aan.  Standaard inbegrepen is gratis parkeren, Wi-Fi en (standaard) materiaal.
 
De verzorgde catering is geheel biologisch en de locatie zorgt altijd voor healthy Brainfood in de zaal.

Om uw bijeenkomst nog gezonder te maken kunt u nu profiteren van een speciale actie. Boekt u vóór 15 april een vergaderarrangement dan ontvangt u een gratis gezonde smoothie als welkomstdrankje voor iedere deelnemer!
 
Ook kunt u genieten van de nieuwe ‘Relax & Release’ break-out (30 min.) en kunt u even helemaal tot rust komen voorafgaand, onderbrekend of na afloop van de meeting, workshop of teamsessie! Dit speciale arrangement is nu tijdelijk te boeken met 15% introductiekorting*.
* Korting geldt op alle boekingen gemaakt vóór 30 april.

Interesse in deze nieuwe locatie en de gezonde mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Preferred!

Preferred & Sport

Het affiche beloofde weer veel moois voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2017: voormalig nummer 1 van de wereld Rafael Nadal zou weer zijn opwachting maken in Rotterdam, maar helaas moest hij een paar dagen voor de start van het toernooi toch afzeggen, evenals drievoudig Grand Slam winnaar Stan Wawrinka. Ondanks de afwezigheid van deze spelers, bleef er genoeg te beleven in Rotterdam Ahoy.

Dinsdag 14 februari was Iris aanwezig om de geweldige sfeer te proeven tijdens het toernooi. Op Valentijnsdag én Ladies Day, dus wat wil je nog meer!! Alle dames werden bij binnenkomst getrakteerd op een welkomstsmoothie en er werden diverse workshops voor de dames georganiseerd. Een leuke bijkomstigheid, maar Iris genoot vooral van het toptennis wat er gedurende de dag te zien was.
 
De wedstrijd tussen de gevestigde topper Jo-Wilfried Tsonga en de jonge nieuwkomer Stefanos Tsitsipas werd een waar spektakel. Een verrassende en spannende partij, waar uiteindelijk Tsonga als winnaar uit kwam, was geweldig om van dichtbij te mee te maken.
 
Er is tijdens dit mooie evenement nog veel meer te beleven, maar dat kunt u het beste ervaren door er volgend jaar zelf bij te zijn. De editie van 2018 zal plaats vinden van 12 t/m 18 februari 2018, dus houd deze datum alvast vrij in uw agenda. Echt een aanrader!

Preferred & gezonde voeding

Iedereen die een kantoorbaan heeft zal het ongetwijfeld herkennen. Elke dag een boterham met kaas of ander beleg bij de lunch. Ook dit was bekend bij Preferred! Om de variatie erin te houden én ook een gezonde lunch te organiseren heeft Preferred zelf een gezonde en leuke “Salade dag” in het leven geroepen.
Elke week verzorgt iemand uit het team de lunch.

 
Het is begonnen als “Salade dag”  maar al snel werden dit ook andere recepten, zoals wraps, omelet varianten, gezonde smoothies of hartige snacks. 
Er zijn al heel wat leuke, lekkere en bijzondere salades voorbij gekomen! Nu vragen wij u om mee te denken aan een recept voor één van onze volgende salades. Stuur uw recept naar esther@preferredhotelreservations.nl en wie weet verrassen wij u binnenkort met een toepasselijk cadeau!
Bekijk onze website
Volg Preferred op Facebook
Óf volg ons via linkedin
Preferred Hotel Reservations, uw hotel specialist.
Tel 0299 65 65 27 E-mail i
nfo@preferredhotelreservations.nl
unsubscribe from this list 
If you would like to receive future newsletters in English please send an email to


This email was sent to judith@preferredhotelreservations.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Preferred Hotel Reservations · Postbus 62 · Monnickendam, Noord-Holland 1140 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp