Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik hier

IJM's zomer - food, drinks, sand & joy - mis het niet!

De zomer. Een periode waar menig Nederlander naar uitkijkt! Maar wat is er nou eigenlijk te doen bij de IJzeren Man? Kom lekker relaxen in de zon, nippen aan cocktails of een verfrissende duik nemen. Het is lekker lang licht, dus kun je extra lang genieten van de omgeving, al het lekkers en nieuws. Vakantiegevoel in eigen land!

Live muziek bij het Strandhuys

 
Zondagmiddag 10 juli 2016 bij het Strandhuys - heerlijke lounge en easy-listening muziek op het terras - verzorgd door Acoustic4. Kom vanaf 15:30 uur genieten met een hapje, drankje en fijne live muziek.

Relax & Enjoy!

Populairste zomerdrankjes 2016

 
Zomer - de tijd voor heerlijke terras-momentjes! Wat zijn nu dé hipste drankjes van dit moment? Deze zomer bij het Strandhuys:
- IJM's vermouth jigger (vermouth is back!)
- Gin - fever tree tonic
- Radler
- Groente en fruit smoothies
- Aperol Spritz


Cheers!   Bekijk alle drinks...!

NIEUW bij het Strandbad: Panini huys

 
Nu bij het Strandbad: heerlijke panini's in vier smaken! Panini geitenkaas, ham & kaas, kip pesto of tonijn. Lekker als versnapering of lunch tijdens een dagje strand. 
 
Taste it!

Uitbreiding activiteiten Strandbad

 
Je hoeft je niet te vervelen tijdens je dagje strand! Volop vermaak met de vernieuwde midgetgolf-baan, het minder bekende maar zeker zo leuke frisbeegolf, de vernieuwde voetbal- en volleybalvelden en de nieuwe (lucht)attracties en boten op het water. 

Endless fun!

Festival feelings @ Strandpaviljoen

 
Feesten met een hapje eten in festival-stijl? Kies voor een ultiem zomers gevoel met IJM's summer cookout. Verschillende stands zorgen voor een diversiteit aan heerlijke en vers bereide gerechten, in een ontspannen en losse sfeer. Wij zorgen voor de ambiance, jij kiest je gasten...

Summer feelings!   Vraag nu aan...!

IJM's Olympische zomerspelen!

 
Kom met je collega's, vrienden of familie voor een supergaaf nieuw stranduitje: Olympic summer games. Fun én teambuilding op het strand in Olympische sferen! Samen bezig zijn, maar vooral heel veel plezier beleven!

Beleef de sportzomer!   Boek nu...!
Facebook
Twitter
Website
Email
IJzeren Man Vught
Boslaan 45-49 | 5263 NX Vught (NL) 
+31 (0)73 - 657 2093 | info@ijzerenman.nl

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief 
Aanmeld gegevens wijzigen

 Email Marketing Powered by MailChimp