Copy
logo instagram
De Volgerlanden nieuwsupdate

Hierbij een nieuwsbrief vanuit De Volgerlanden over project de Scholekster en de Zomerfoto-actie 2016.

nieuwe_website

Vanavond in verkoop: de Scholekster

Op een unieke locatie in De Volgerlanden-Oost worden, aan het water, mooie, luxe, ruime 2-onder-1-kap woningen gerealiseerd. Bijzonder aan deze locatie is dat iedere 2-onder-1-kap woning wordt afgewisseld met een vrijstaande woning. De ligging met de tuinen aan het water maakt het plaatje compleet.

Kenmerken
De woningen kenmerken zich enerzijds door een moderne zwart-wit architectuur en anderzijds is er een keuze uit een traditionele 2-onder-1-kap woning voorzien van oranje kleurig metselwerk. Kwaliteit staat bij deze woningen voorop! De woningen hebben een ruime inhoud vanaf 675 m³ in de basis. Daarnaast staan de woningen op grote percelen vanaf 314 m². Ook worden de woningen zeer luxe afgewerkt.

Start verkoop
Vanavond is de start verkoop op kantoor van Van Spronsen Makelaars. Je bent welkom tussen 18.30-20.00 uur.


nieuwe_website

Zomerfoto-actie 2016

Voor alweer het vierde jaar op rij kon je een mooie prijs winnen met jouw zomerfoto vanuit De Volgerlanden. Weer tientallen foto’s deden mee met de actie. Inmiddels is de winnaar bekend, namelijk Leo Ploeg met zijn foto met de regenboog boven De Volgerlanden. Van harte gefeliciteerd! Binnenkort kan hij zijn prijs ophalen!