Copy
Nieuwjaarswens 2017
Bekijk deze e-mail in je browser
De Volgerlanden Facebook Twitter Instagram

Project De Volgerlanden wenst iedereen een heel mooi nieuw jaar toe! Met uiteraard veel woongeluk. Is dit het jaar dat jij gaat verhuizen naar een nieuwe woning in De Volgerlanden? In deze nieuwsbrief laten we weten wat de stand van zaken van de projecten in de wijk is en ook wat daarin mogelijk is.

Kavels

In Project Onder de Perenboom is nog één fraaie, grote kavel beschikbaar aan de historische Vrouwgelenweg. Voor de kavels op Het Eiland zijn in fase 1 drie kavels in optie en nog drie in verkoop. Voor de kavels op Het Eiland fase 2 zijn zes kavels in optie en ook nog twee in verkoop
 
In project Onder de Linden zijn nog twee kavels in optie en drie kavels in herontwikkeling. De andere kavels zijn inmiddels verkocht en vrijwel allemaal ook gebouwd. Ook in de projecten De Rietkraag en Scholekster zijn alle kavels en woningen onder optie.

Projecten

In 2017 wordt een aantal nieuwe projecten gebouwd en ook volgt de oplevering van andere projecten: 

Waterhof is een van de laatste projecten met woningen die in west wordt gebouwd, met zowel koopwoningen als vrije sector huurwoningen.
 
Watervogels fase 1 De Plevieren heeft dit jaar de oplevering van alle projecten, zowel koopwoningen als sociale huurwoningen.

Watervogels fase 2 is nog in ontwikkeling. Het project komt in het eerste kwartaal van 2017 in verkoop.

MyOwnHome wordt ook in 2017 helemaal opgeleverd.

Palissade zal ook helemaal worden opgeleverd. Met dit appartementengebouw wordt het Sophiapark afgerond.

Ontwikkelingen in het Oostelijke deel van De Volgerlanden

Momenteel wordt hard gewerkt aan de verdere stedenbouwkundige invulling van de eerste noordelijke gebieden in De Volgerlanden-Oost, waar ook vrije kavels komen. Het is de bedoeling dat, zodra er meer duidelijkheid is over de planning en invulling, een informatieavond wordt georganiseerd. Zo kun je zien hoe de nieuwe wijken er hier uit komen te zien.
 
De doorontwikkeling in De Volgerlanden is hard nodig om aan de grote vraag naar nieuwbouwwoningen te kunnen voldoen. Ook zijn er verplichtingen richting de projectontwikkelaars, waardoor de gemeente verplicht is, bouwgrond te leveren. Dat De Volgerlanden een populaire woonwijk is, blijkt wel uit het feit dat de meeste geïnteresseerden voor nieuwe woningen, ook uit De Volgerlanden zelf komen!

Tot slot

Dit jaar volgen ook weer leuke, interessante acties op onze sociale media en in de wijk, zoals misschien wel weer een Parkpicknick, ontmoeten we je graag tijdens Koningsdag en zijn we benieuwd naar jouw voordeur! Blijf ons (online) volgen!
We sturen deze nieuwsbrieven, omdat je in het verleden hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van projecten en/of nieuws in de wijk De Volgerlanden. Wil je dat nu niet meer? Schrijf je dan uit via deze link.