Copy
 
logo instagram
De Volgerlanden nieuwsupdate
 

Vorige week ontving je de nieuwsbrief met informatie over de Kavelmarkt. Met dit bericht willen wij je herinneren aan de Kavelmarkt en je van harte uitnodigen!

 
 
  Kavelmarkt

29 september

Komende donderdagavond ben je welkom bij het Infopunt De Volgerlanden. Vanaf 19:30 tot 21:00 uur laten we zien welke mogelijkheden er zijn voor een eigen kavel.

Je vindt het Infopunt van De Volgerlanden in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht via de ingang bij parkeerplaats (te vinden aan de rechterkant).

Het adres:
Weteringsingel 1
3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon 078 - 770 27 50

 
 

Zes locaties

In De Volgerlanden zijn veel mogelijkheden om je eigen woning te ontwerpen en te realiseren. Om deze mogelijkheden uit te leggen, hebben we op onze website een speciale pagina gemaakt met de zes locaties waar je op dit moment een kavel kunt kopen. Klik hier.

Interesse in een kavel
Wanneer je interesse in een kavel hebt, lees dan onderstaande informatie goed door. Digitaal inschrijven is niet mogelijk, eerder dan 29 september dus ook niet. Loting maakt deel uit van de procedure.

De loting vindt plaats op donderdag 13 oktober 2016. De loting voor de kavels is om 17.00 uur en voor de stroken om 19.00 uur. Inschrijven kan tot en met uiterlijk woensdag 12 oktober 16.00 uur.

Inschrijven vindt plaats door het persoonlijk langsbrengen van het inschrijfformulier, waarna je een ontvangstbevestiging van inschrijving ontvangt.

De loting geldt alleen voor projecten en kavels die nu nog niet in verkoop zijn.

We ontmoeten je graag komende donderdagavond!