Copy
 
logo instagram
De Volgerlanden nieuwsupdate
 

Het is alweer juli en de zomervakantie voor de scholen is in zicht. Komend weekend zal een aantal van jullie naar een vakantiebestemming vertrekken. We mailen jullie in deze nieuwsbrief het laatste nieuws vanuit De Volgerlanden. Zo schrijven we over een aantal projecten dat op dit moment wordt gerealiseerd, hebben we een nieuw gezin dat blogt en kun je een leuke prijs winnen met jouw foto vanuit De Volgerlanden!

 
 
nieuwe_website

De Volgerlanden in beweging

In de wijk zie je de realisatie van verschillende projecten. Op onze website en sociale media lees je regelmatig de laatste stand van zaken met een projectupdate. Zo schreven we over Palissade aan het Sophiapark en over Barbeel aan de Laan van Welhorst. Ook zijn er nog interessante mogelijkheden voor een vrije kavel. Afgelopen maanden zag je waarschijnlijk in de media de animatie, waarin we uitleggen dat je nu ook zelf kunt bepalen hoe groot jouw vrije kavel wordt. Alle informatie vind je hier op website.

 
 
 

De projecten in het kort:

Palissade krijgt nu steeds meer vorm en zie je de contouren van de 55 appartementen al langs het Sophiapark. Lees hier het laatste nieuwsbericht
Barbeel aan de Laan van Welhorst zal in september worden opgeleverd aan de bewoners. Lees hier het laatste nieuwsbericht.
Waterhof is inmiddels bij fase 5a en hiervoor is de startverkoop van 31 woningen met verschillende bouwtypes geweest.
MyOwnHome is een van de laatste projecten die in De Volgerlanden-West worden gerealiseerd: het heien voor de woningen zal deze maand starten.
In Gebied Watervogels worden verschillende projecten gerealiseerd, zoals Zomertaling (44 huur- en koopwoningen en 15 wooneenheden voor St. Anderdak) en De Plevieren (39 woningen). Voor de strokenverkoop, in Het Eiland is inmiddels de eerste optie genomen.
Bij Onder de Perenboom heeft de eerste oplevering plaatsgevonden. Deze huizen maakt gebruikt van de snelle bouwmethode van iQwoning.
In gebied Onder de Linden is nog 1 kavel beschikbaar.

vrije_kavels
 
 

Nieuwe bloggers

Deze maand wordt voor project MyOwnHome gestart met heien. Erik, Madelon en de vierjarige Jana gaan in een huis in dit project wonen. Zij nemen ons de komende maanden mee tijdens de bouw van hun woning. Hun eerste verhaal, in een blog, lees je hier op de website.

Ga jij ook in een nieuw project in De Volgerlanden wonen en vind je het leuk om te bloggen over wat je meemaakt? Stuur ons dan een berichtje via devolgerlandenambacht@gmail.com.

nieuwe_website
 
start bouw Palissade

Zomerfoto-actie 2016

Voor alweer het vierde jaar achter elkaar kun je meedoen met de zomerfoto-actie in de wijk. Heb jij een leuke, mooie of grappige foto uit de wijk, met jezelf, je hond, je huis, de zon, je kinderen, de eenden, enz., dan vinden we het leuk als je deze foto’s naar ons stuurt. Een van de foto’s wint en de maker van deze foto krijgt een mooie cadeaubon! Meer informatie vind je op de website.

 

We wensen jullie hele fijne zomermaanden!