Copy
Torsdag den 11. august
Vis denne e-mail i din browser

Månedens virksomhed er… BOE-THERM


BOE-THERM i Assens er Månedens virksomhed i august 2016. Virksomheden har siden 1961 udviklet og produceret højkvalitets temperaturstyringer fra 10°C til 350°C til en lang række industrielle formål. 
BOE-THERM har en klar profil i forhold til deres sociale ansvar og har bl.a. taget initiativ til et projekt, hvor de sammen med andre virksomheder hjælper unge mennesker, der endnu ikke har fundet deres ståsted på arbejdsmarkedet. BOE-THERM har været gode til at viderebringe budskabet om dette vigtige arbejde både i lokale medier og uden for kommunen.
Boe-Therm har været medlem af Udvikling Assens siden 1. januar 2016. Læs mere om Boe-Therm her 

I hver udgave af nyhedsbrevet præsenterer vi Månedens virksomhed, hvor vi sætter spot på en af vores mange spændende medlemsvirksomheder. Der er ikke specielle rammer eller krav, men hvis du har et nyt produkt, et særligt arrangement, nye lokaler eller noget helt fjerde, vil vi meget gerne fortælle om det. Vi ved meget men ikke alt - så giv mig et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail, hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed. Du kan også indstille en virksomhed online her.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Ny erhvervskonsulent hos Udvikling Assens


Udvikling Assens har pr. 1. august ansat Henrik Thayssen som erhvervskonsulent til at servicere vores stadigt større antal medlemsvirksomheder. 
Henrik er økonomi-uddannet og har tidligere virket både som iværksætter og som konsulent og kommer altså med en meget relevant både faglig og personlig ballast. Fokus bliver på sparring til alle de nystartede medlemsvirksomheder på Vestfyn samt at rådgive de etablerede virksomheder om strategiske og økonomiske udviklingsmuligheder, hvis og når I har brug for det. Kontakt Henrik på telefon 2027 7749 eller hth@udviklingassens.dk

Medlemsfordele


Som medlem af Udvikling Assens får du rådgivning, sparring, netværk og spændende faglige arrangementer. Men det er ikke det hele… Vi tilbyder også andre fordele til vores medlemsvirksomheder.
Helt aktuelt træner du og dine medarbejdere i Arena Assens Motion med rabat - for 175 kr. om måneden. Og melder I jer ind nu, sparer I oprettelsen på 195 kr. og får et startkit til træningen. Læs mere her
Og kontakt Kristine Lyngbo på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk hvis du vil give en fordel til vores medlemsvirksomheder og deres medarbejdere.

Eksportkonference - Benelux, Storbritannien og Irland


Vores kolleger i Business Kolding har inviteret vores medlemsvirksomheder med, når de sammen med Eksportrådet og Væksthus Syddanmark holder eksportkonference den 29. august. Kom og hør om spændende nærmarkeder, som har vækst og stærke handelsmæssige bånd til Danmark.

Webshop-ejerens guide til forbrugerrettigheder


Vi har fået lov til at dele en fin og informativ guide til forbrugerrettigheder på webshops. Her kan du læse om dine forpligtelser, om kundernes fortrydelsesret og deres ansvar for varen. Du kan også finde ud af, hvordan du effektivt signalerer, at forbrugerne kan være trygge ved din webshop.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt krydser i din kalender - der er allerede masser af gode arrangementer på plads i efteråret.
Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp