Copy
Gratis medlemsarrangement om it-sikkerhed og portvin - De er de bedste lærlinge
Torsdag den 3. november

De er bedst til lærlinge


Mange af vores medlemsvirksomheder tager et stort medansvar for et uddanne vores unge. Det er så vigtigt både for den unge, for samfundet og for den enkelte virksomhed. Tak for det til jer alle.

Men én virksomhed stikker særligt ud i denne måned. CabinPlant er blevet kåret som Årets Læreplads på Fyn af Syddansk Erhvervsskole. Virksomheden er indstillet af eux-smedelærling Simon Grau Thomsen fra Haarby. Stort tillykke både til CabinPlant og til Simon.
Vi dobler op på hæderen og kårer CabinPlant til Månedens Virksomhed i november 2016.

Husk, at du også kan indstille virksomheder – giv mig et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail, hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed. Du kan også indstille en virksomhed online her.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

HUSK - tvunget ferie mellem jul og nytår skal varsles nu


Hvis din virksomhed holder lukket mellem jul og nytår, skal du huske at varsle det over for dine ansatte senest en måned før ferien begynder. Overholder du ikke fristen - eller har du ikke sørget for, at dine ansatte har gemt ferie nok - kan du komme til at betale løn, selvom de holder fri.

GRATIS – medlemsarrangement om it-sikkerhed og portvin


De it-kriminelle banker på… Lukker du dem indenfor? It-sikkerhedsekspert hos Infowise Gert Christiansen tager os med på en underholdende og personlig tur i området omkring it-sikkerhed. Vi tager udgangspunkt i it-sikkerheden i din virksomhed men kommer også ind på din personlige it-sikkerhed. 
Julen banker også på, og derfor supplerer Selmer Vin det faglige oplæg med en lækker portvinssmagning.

Søg penge til udvikling


Virksomheder i landdistrikterne, som har en god idé til et udviklingsprojekt, kan søge om midler til at ansætte en kandidat med en videregående uddannelse. Giv os et ring – Udvikling Assens hjælper dig gerne videre i processen.
 

Lean i byggeriet


Kom til eftermiddagsmøde onsdag den 16. november og hør om Lean Construction og om de erfaringer, de involverede parter har fået gennem implementering af Lean på Odeon-byggeriet i Odense.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Netværk og faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der kommer mange gode arrangementer også i 2017. Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Email Marketing Powered by Mailchimp