Copy
Torsdag den 10. december
Vis denne e-mail i din browser

Tusind tak – og rigtig glædelig jul


2015 har været et år med fuld fart på i Udvikling Assens. Vi sprang ud med ny bestyrelse og nyt navn omkring årsskiftet, vi flyttede i nye lokaler og fik nye ansatte i løbet af foråret, og vi lagde strategi og valgte fokuspunkter for den videre udvikling hen over sommeren og efteråret.
Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige glædelig jul til alle og tusind tak for den store opbakning, vi har fået på Vestfyn – i hele Assens Kommune.
Nyhedsbrevet holder julepause, men vi vender tilbage torsdag den 21. januar med input til vores fælles arbejde for udvikling, vækst og flere arbejdspladser i eksisterende og nye virksomheder i Assens Kommune.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Velkommen til nytårskur

 

Vi glæder os til at se jer til nytårskur fredag den 8. januar 2016 kl.15.00. Vi serverer lidt godt til ganen, et blik ind i fremtiden for de vestfynske virksomheder og en aktuel orientering om Als-Fyn forbindelsen. Vestfynske og album-aktuelle Sille Nilsson leverer den musikalske underholdning.
Læs mere og tilmeld dig på udviklingassens.dk/arrangementer

Aktuelle udbud

Der er ingen aktuelle udbud i Assens Kommune på denne side af nytår. Men husk altid at tjekke listen her, hvis du vil være leverandør til kommunen.

Spirende Fødevareoplevelser


Syddansk Fødevareklynge hos Væksthus Syddanmark tilbyder et nyt udviklingsprogram til regionens ambitiøse fødevarevirksomheder. Programmet består af fire spor, der alle har udspring i fødevareoplevelser. 

Årets julegave til virksomhederne i Assens Kommune


Vi skal vise, hvad vi har at byde på her på Vestfyn. Helt Fair Marketing fra Tommerup tilbyder at lave en virtuel rundtur med 3 billeder til din virksomhed helt gratis. Rundturen kan let indsættes på din hjemmeside, facebookside, eller hvor du har lyst til at bruge den.
Tilbuddet gælder indtil 1. februar 2016 og kun for virksomheder, der ligger i Assens Kommune. Se et eksempel fra Haarby Bio her 
Du kan læse meget mere og bestille din gratis virtuelle rundtur på rundtur.dk/free

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vores program for foråret 2016 er næsten på plads. Glæd dig til faglige input om bl.a. sociale medier, iværksætteri, eksport, ledelse og personaleudvikling.
Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side.
Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp