Copy
Håndbog om skat, moms og personalegoder...
Vis e-mail i din browser
Torsdag den 16. marts

Månedens virksomheder tager udgangspunkt i det historiske


Vi har sagt det før, og vi gør det gerne igen - vi er meget glade for at se samarbejde mellem vores medlemsvirksomheder. I denne måned har vi derfor valgt at sætte spot på to virksomheder, som har fundet hinanden i en fælles interesse for det historiske. 
Café Plums Gård og Historisk Team er Månedens virksomheder for deres fælles café-arrangementer med foredrag og rundvisninger i købstaden Assens’ gamle bydel. Dejligt med aktivitet og liv i byen for både lokale og gæster udefra.  
Læs mere (og køb biletter) her
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Ny karriereportal - og det er gratis


En ny karriereportal har slået dørene op på www.worklivestay.dk Her kan alle nysgerrige kandidater søge virksomheder, kompetencebehov og ikke mindst viden om det gode liv i Syddanmark.
At skulle brande og markedsføre vores region kræver, at vi står sammen. At vi viser mangfoldigheden i vores erhvervsliv - en kandidat flytter ikke på grund af skøn natur, kilometervis af kystlinje eller billigere boliger, de flytter efter det fantastiske job, og så bliver de her, fordi vores rammer om et familieliv er fantastiske.
Vi skal have de stærke virksomheder på Vestfyn med, så udfyld din profilside her, så får du en plads i bevidstheden hos de kommende kandidater.

Håndbog om skat, moms og personalegoder


Hvor stort er personfradraget for voksne i 2017, og hvor går grænsen for betaling af topskat? Hvad er bundgrænsen for jubilæumsgratialer, og hvor stor skal egenbetalingen til kantineordninger være, for at medarbejderne ikke skal beskattes? Find svarene i BDOs lille håndbog Skat, moms og personalegoder 2017. Håndbogen indeholder også et afsnit om energiafgifter, herunder oplysning om de forskellige satser og godtgørelser.

Find håndbogen her

Infomøde om Facebook-byggeriet


Den 30. marts kl. 10.00 holdes det første i en række møder om det nye Facebook-byggeri med information til jobsøgere, underleverandører og andre interesserede virksomheder.

Læs mere her

Hvem skal være Årets virksomhed?


Torsdag den 18. maj 2017 kårer vi igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. 
Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg. 
Årets tema er socialt ansvar (også kaldet CSR). Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund. 
Det kan være en virksomhed, der gør en særligt indsats for udsatte unge, en virksomhed, der støtter handikapidræt, har taget integration af flygtninge/indvandrere op - eller noget helt fjerde… 
 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Netværk og faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er mange gode arrangementer i løbet af foråret 2017. Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp