Copy
Torsdag den 3.marts
Vis denne e-mail i din browser

Hvem skal være Årets virksomhed?


Torsdag den 19. maj kårer Udvikling Assens Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.
Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg.

Årets tema er socialt ansvar (også kaldet CSR). Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund. 
Det kan være en virksomhed, der gør en særligt indsats for udsatte unge, en virksomhed, der støtter handikapidræt, har taget integration af flygtninge/indvandrere op – eller noget helt fjerde…

Læs mere og indstil din kandidat på vores hjemmeside her

 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Likviditetsbudget kan spare dig for dyre renter

 

Danske Revisorer FSR havde i deres februarnummer af bladet DIN REVISOR INFORMERER en artikel om likviditet og finansiering – særligt i forhold til iværksættere. Den er god at blive klog på, og vi har fået lov til at dele den.

Udvikling Fyn – food og foodtech


Food og foodtech er ét af Udvikling Fyns fagområder. De arbejder med at skabe nye vækstmuligheder for de mange fødevareproducenter og restauranter på Fyn. Det gør de blandt andet ved at udbrede kendskabet til de fynske kvalitetsfødevarer og øge salgskanalerne for producenterne, så de fynske produkter kommer ud over hele Danmark, ind til det offentlige og ud til verden. Her i det vestfynske har blandt andet Bryggeriet Vestfyn og Magtenbølle Honning & Mjød fået gavn af samarbejdet.
 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Læs mere og tilmeld dig på www.udviklingassens.dk/arrangementer
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp