Copy
Torsdag den 18. juni
Vis denne e-mail i din browser

Erhvervspolitisk undersøgelse + valgmøde 
 

Så er det i dag, vi skal sætte krydset.

Vores aktuelle erhvervspolitiske undersøgelse viser, at de fynske virksomheder ønsker, at den kommende regering prioriterer færre økonomiske byrder og mindre regulering og bureaukrati. Og på Vestfyn har virksomhederne herudover særligt to emner, der SKAL mere fokus på: Vi skal have bedre vækstbetingelser i provinsen, og den digitale infrastruktur skal sikres i hele landet. Den melding fik vores kandidater med hjem fra vores erhvervspolitiske valgmøde i Tommerup Erhvervspark i sidste uge. Tak for god debat til velforberedt kandidater og spørgelystne tilskuere.
 
Erhvervs- og turismechef 
Kristine Lyngbo

Mere samarbejde - mere udvikling - bedre forretning!


Medlemsarrangement: Den 30. juni besøger vi TenCate i Vissenbjerg og får oven i hatten et friskt ”morgenboost” om samarbejde og udvikling fra Jesper Christensen. Det handler om at handle, om at se de muligheder, der faktisk er i markedet, og om at bruge hinanden til at lave en bedre forretning med mere salg. Jesper taler om synlig aktivitet og om at gøre noget aktivt for at skabe mere – sammen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Udvikling Assens på Facebook


Følg os og "synes godt om" vores side på Facebook. Vi opdaterer løbende med informationer, artikler og arrangementer. Kom gerne med indspark, kommentarer, tanker og ideer på  www.facebook.com/udviklingassens
- sammen gør vi vores lokale netværk stærkere.

Oplevelsesbooking


Den nye digitale løsning Oplevelsesbooking på www.visitassens.dk er skræddersyet til formidling og salg af oplevelser. Her kan I markedsføre ture, arrangementer, produkter og lignende til turister. Kunden booker selv de oplevelser, de ønsker, og betaler direkte online - helt enkelt.

Kontakt Louise Skøtt Christensen i Udvikling Assens på telefon 2027 0193 eller
e-mail lsc@udviklingassens.dk, hvis du vil høre mere.

Vi sætter dagsordenen


Vi hører ofte om lokale virksomheder med konkrete planer at udvide med nybyggeri og investeringer, men som bremses af manglende mulighed for finansiering. Det går bare slet, slet ikke. Vi skal alle - også kreditinstitutterne - trække i samme retning for at få udviklingen i gang i hele landet til gavn for os alle. 


Vi har sammen med borgmester Søren Steen Andersen skrevet et debatindlæg i Fyens Stiftstidende og i Politiken om emnet – find det på www.udviklingassens.dk/nyheder

Kontakt Kristine Lyngbo i Udvikling Assens på telefon 2490 8720 eller
e-mail kly@udviklingassens.dk, hvis du vil høre mere.

Sæt kryds i kalenderen - for medlemmer af Udvikling Assens

  • Morgenbooster på TenCate i Vissenbjerg - 30. juni
  • Få din hjemmeside up to date og få mere trafik - 19. august
  • Grundlæggende søgemaskineoptimering - 26. august
Se alle arrangementer her

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Også i denne periode byder vi velkommen til nye medlemsvirksomheder:

Green Network søger virksomheder til projekt om bæredygtighed


"Bæredygtighed hos SMV´er" skal skabe bedre forståelse for de barrierer og muligheder, der er for at arbejde med bæredygtighed som forretningsdisciplin. Virksomheder får viden, inspiration og kompetencer + konkrete værktøjer og løsninger.

Projektet er gratis og løber fra efteråret 2015 til september 2016. Virksomhederne skal afsætte 2-3 arbejdsdage til et indledende interview hos virksomheden, en fælles udviklingsworkshop, en netværksdag og seminar samt en afsluttende konference

Læs mere på projektets hjemmeside www.bismv.dk

Nyhedsbrevet holder sommeferie 


... men vi er selvfølgelig i gang hele sommeren. Følg med på facebook og på vores hjemmeside. På gensyn i næste udgave af nyhedsbrevet torsdag den 6. august.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561
E-mail: post@udviklingassens.dk

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp