Copy
Torsdag den 1. september
Vis denne e-mail i din browser

Månedens virksomhed(er) er…


Denne gang er det ikke nok med én. For når to medlemsvirksomheder går sammen om nyudvikling, så bliver det ikke meget bedre i vores optik.
Hall Audio i Brylle og Strøjers Møbelfabrik i Glamsbjerg snakkede sig frem til denne fantastiske løsning, da Hall Audio ønskede et high end-supplement til deres produktsortiment af trådløse forstærkere. Hall Simplifier S aptX er et håndlavet kvalitetsprodukt, der begynder sin rejse på Strøjers Møbelfabrik, hvor Kim Ellegaard tørrer træet, skærer det til, sliber det, samler det og til sidst behandler træet, så det bliver modstandsdygtigt over for fugt og ridser. Rejsen fortsætter i en kælder i Brylle, hvor Marie-Louise og Ulrik samler, tester og pakker det færdige produkt.
Læs mere om Hall Audio her og Strøjers Møbelfabrik her

I hver udgave af nyhedsbrevet præsenterer vi Månedens virksomhed, hvor vi sætter spot på en af vores mange spændende medlemsvirksomheder. Der er ikke specielle rammer eller krav, men hvis du har et nyt produkt, et særligt arrangement, nye lokaler eller noget helt fjerde, vil vi meget gerne fortælle om det. Vi ved meget men ikke alt - så giv mig et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail, hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed. Du kan også indstille en virksomhed online her.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Husk - det er lige om lidt…


Vores medlemsarrangementer spænder vidt: I næste uge kan du lære at lave forretning på digitale platforme og møde chefredaktør Troels Mylenberg… Der er deadline for tilmelding til begge arrangementer i dag, så skynd dig.

 

Vælg den rigtige bestyrelse


Hvordan får du etableret eller udviklet din bestyrelse, så den skaber reel værdi for din virksomhed?
Væksthus Syddanmark har programmet ”Værdiskabende bestyrelser”, der giver dig styrket evne til at vælge den rigtige bestyrelse, professionalisering og tæt samspil mellem bestyrelses- og forretningsudvikling.
Det kunne måske godt være noget for dig…

Kender du en iværksætter, så sig det videre


Torsdag den 29. september holder vi et spændende uformelt arrangement for iværksættere – både dem, der er kommet i gang, og dem der er på vej.
  • To iværksættere sætte ord på deres forskellige og meget interessante oplevelser som iværksætter/virksomhedsejer.
  • Der er indspark til bedre/klogere markedsføring på de digitale medier og brug af nyhedsbrev.
  • Endelig er der mulighed for at netværke med andre iværksættere – dele erfaringer og snakke om løst og fast.
Kender du en iværksætter eller en med lyst til at blive det – så sig det videre. Det er gratis, og det er ikke kun for medlemmer.
 

Træt af dårlig bredbåndsforbindelse?


Assens Kommune inviterer til bredbåndsmesse torsdag den 22. september mellem kl. 17 og 20 på Vestfyns Gymnasium, Langbygaardsvej 4 i Glamsbjerg.
Mød bl.a. energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og få en snak med din bredbåndsleverandør 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - - der er mange gode arrangementer i løbet af efteråret.
Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp