Copy
Torsdag den 7. april
Vis denne e-mail i din browser

Nye danskere – nye medarbejdere?


Der har hen over vinteren og de første forårsmåneder været meget debat om det stigende antal indvandrere og flygtninge – både til Danmark og mere specifikt til Assens Kommune. Det kan der naturligvis siges meget om, men det er under alle omstændigheder helt centralt for alle, at vi får kommunens nye borgere ud på jobmarkedet så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi supplerer derfor vores generalforsamling den 26. april med et indlæg af Anna Britta Engedal Jacobsen og Araz Khan fra Assens Kommunes integrationsteam.  Anna og Araz sætter spot på fakta, på formelle rammer, på muligheder og udfordringer og – ikke mindst – på gode ideer til samarbejde mellem kommunen og virksomhederne på dette område. Vi har også inviteret Jens Skov Rasmussen fra rådgivningsvirksomheden Centrovice i Vissenbjerg, som har stor erfaring med netop ansættelse af udenlandske medarbejdere.
Læs mere om generalforsamlingen nedenfor. 
Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Viden ➡ Udvikling, vækst og værdi

 

Torsdag den 19. maj holder Udvikling Assens konference på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. Kom og hør indlæg af Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen, cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen, Rektor Henrik Dam fra Syddansk Universitet og Direktør Lars Bregnehøj fra Syddansk Erhvervsskole. Tre lokale virksomheder fortæller om deres erfaringer med videnoverførsel og værdiskabelse i praksis: Morten Rasmussen fra Scankab, Jørgen Strøjer fra Strøjer Tegl og Ralf Astrup fra Cabinplant.
Konferencen er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Konferencen slutter med festmiddag, hvor vi kårer Årets virksomhed 2016. Prisen består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål efter eget valg.
 

Ansættelse af flygtninge


På vores hjemmeside kan du finde en pjece, som giver et godt overblik over de regler og ordninger, man som virksomhed skal være opmærksom på, når man ønsker at ansætte flygtninge. Pjecen er lavet med særligt henblik på ansættelse i landbrugsvirksomheder, men reglerne og mulighederne er de samme i alle typer virksomheder.

Generalforsamling i Udvikling Assens


Der er generalforsamling i Udvikling Assens tirsdag den 26. april kl. 17.00 på Handelsgymnasiet Vestfyn. Dagsorden tog bilag er sendt på e-mail direkte til medlemmerne.
 

Hvis du ikke er medlem af Udvikling Assens men gerne vil høre oplæggene om ansættelse af flygtninge, er du naturligvis meget velkommen. Send mig en e-mail på kly@udviklingassens.dk

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Læs mere og tilmeld dig på www.udviklingassens.dk/arrangementer
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp