Copy
Torsdag den 8. oktober
Vis denne e-mail i din browser

Effektivt salg for ejerledere


I Udvikling Assens får vi ofte henvendelser fra forskellige udbydere, som tilbyder arrangementer og kurser til vores medlemsvirksomheder inden for alt fra sociale medier til salg og projektledelse – og meget mere. Det kan være vanskeligt for os at skille fårene fra bukkene i forhold til det konkrete indhold og ikke mindst udbytte, og priserne er ofte høje. Vi er derfor lidt forsigtige med at videresende disse tilbud til jer.
Men ind imellem er der alligevel noget, der skiller sig ud. Denne gang kurset ”Effektivt salg for ejerledere”, som arrangeres af Væksthus Syddanmark, og som vi godt tør anbefale. Det evalueres af en tidligere deltager som ”kort og præcist, fyldt med fakta, gode eksempler og provokerende spørgsmål.”
Læs om kurset og Væksthusets andre arrangementer her 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Fokus på den nyskabende idé - og på støttemulighederne


Det nye InnoBooster-program fra Innovationsfonden har den nyskabende idé i centrum - et nyt produkt, en ny service, der ikke er på markedet i dag eller forbedring af en proces, der skaber bedre konkurrenceevne. Innovationsfonden kan investere helt op til 5 mio. kr. alt efter behov og perspektiv.

Programmet har et stærkt fokus på innovative virksomheder med potentiale til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark, og som noget helt nyt vil Innovationsfonden investere i start-up virksomheder med spændende udviklingsideer. 
Kom til vores informationsmøde torsdag den 22. oktober i Aarup. Læs mere her 

Danmarks største supercomputer er til rådighed for virksomheder i Assens Kommune

 
SDU Supercomputer Challenge er en konkurrence, der bringer studerende fra ungdomsuddannelser på Fyn sammen med virksomheder med problemer med at finde intelligente løsninger – ved hjælp af SDU’s nye supercomputer, ABACUS 2.0. 
Virksomhederne kan vinde en løsning på deres problem og gratis køretid på Danmarks største supercomputer til en værdi af op imod 1 mio. kr.  De studerende kan vinde kr. 25.000,- til deling i hver af tre vindergrupper.

Læs mere her eller ring til projektleder Peter Bækgaard Madsen på telefon 2883 6295. Der er tilmelding til konkurrencen senest 22. oktober 2015

Vigtig forenkling af planloven på vej


Regeringen og Kommunernes Landsforening er enige om, at planloven i dag sætter en række unødige begrænsninger og hæmmer mulighederne for udvikling og vækst både i landdistrikterne og i byerne. Derfor har de nu slået fast, at planloven skal forenkles.

Underværker - en kampagne til bygningsarvens ildsjæle


Realdania har lukket op for en ny kampagne ’Underværker – bygningsarvens ildsjæle’, som hjælper ildsjæle med at gøre deres idéer til virkelighed. Grundtanken er, at frivillige projekter i det byggede miljø kan skabe udvikling og fællesskaber lokalt. 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nye medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vi opdaterer kalenderen for efteråret løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp