Copy
Torsdag den 11. februar
Vis denne e-mail i din browser
Drømmer du om at blive iværksætter? Eller har du allerede startet egen virksomhed?
Der starter ca. 300 nye virksomheder i Assens Kommune hvert år, og torsdag den 3. marts sætter vi fokus på netop dem med et informations- og netværksmøde for iværksættere. Her giver vi information om kurser og rådgivning, Væksthus Syddanmark fortæller om finansieringsmuligheder for nystartede virksomheder, og så har vi inviteret to nybagte virksomhedsejere til at fortælle om deres erfaringer fra den første tid – mød Marie-Louise fra Hall Audio og Mette Pedersen fra Erhvervspsykoterapeuten.
Alle er velkommne – men husk tilmelding på www.udviklingassens.dk/arrangementer

 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Turistguide 2016

 

Så er vores Turistguide 2016 kommet fra trykken – fyldt med lækre billeder, information, muligheder og aktiviteter - Se den på www.visitassens.dk eller hent den hos os i Tobaksgaarden.

HUSK informationsmøde om indkøb og udbud i Assens Kommune


Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 16.30-18.30 holder Assens Kommune informationsmøde om indkøb. De orienterer om retningslinjerne for de kommunale udbud, årets budget og udbudsplan samt licitationer af anlægsopgaver.

Kender du mulighederne hos MiljøForum Fyn


MiljøForum Fyn er et netværk under Udvikling Fyn for virksomheder, som ønsker at inddrage miljø og samfundsansvar i deres forretningsgrundlag til at skabe en konkurrencefordel og vækst.
MiljøForum Fyn tilbyder værktøjer og hjælp til at komme i gang med miljøledelse og konkret energiscreening for virksomheder, der bruger op til 1 mill. kWh. 

Gratis guide til international rekruttering


Danmark mangler kvalificeret arbejdskraft, og meget tyder på, at netop det bliver én af de største udfordringer for dansk erhvervsliv i fremtiden. 
Dansk Industri har udgivet en guide til virksomheder, der ønsker at rekruttere internationale medarbejdere. Den giver dig overblik over mulighederne og de lovmæssige forhold forbundet med rekruttering og fastholdelse af internationale medarbejdere.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vores program for foråret 2016 er fyldt med faglige input om bl.a. sociale medier, iværksætteri, eksport, ledelse og personaleudvikling.
Arrangementerne er, med mindre andet er anført, kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Læs mere og tilmeld dig på www.udviklingassens.dk/arrangementer
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp