Copy
Det er nu du skal indstille din virksomhed...
Vis e-mail i din browser
Torsdag den 23. februar

Årets virksomhed


Torsdag den 18. maj 2017 kårer vi igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.
Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg.
Årets tema er socialt ansvar (også kaldet CSR). Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund.
Det kan være en virksomhed, der gør en særligt indsats for udsatte unge, en virksomhed, der støtter handikapidræt, har taget integration af flygtninge/indvandrere op - eller noget helt fjerde… Læs mere og indstil din kandidat her
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Gratis mini-kursus - rekruttering via LinkedIn


Har du udfordringer med at rekruttere medarbejdere? Har du prøvet via LinkedIn? Kom på gratis mini-kursus og få konkrete værktøjer til, hvordan du enkelt men professionelt markedsfører din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads og derved tiltrækker nye talenter.
 

Medlemsfordel: Teambuilding


Hedenhoff tilbyder anderledes teambuilding. Giv plads til kreativt samvær med dine medarbejdere og styrk samarbejdet med et glaskursus i Tommerup. 
 

De cykler igen…


Sidste år cyklede ledere fra 4 af vores medlemsvirksomheder fra Assens til Skagen. Nu har Tour de Four fået vokseværk og er blevet udvidet med to nye ryttere. Målet er dog stadig klart, når de seks aktive erhvervsfolk til juni sætter sig i sadlen og tramper hårdt med retning mod Skagen for at samle penge ind til familieoplevelser for trængte børn og unge i Assens Kommune. Følg dem på facebook her.
Håbet er naturligvis, at lokale virksomheder endnu engang vil støtte og bakke op om projektet i form af sponsorpakker. Derudover arrangeres der et kæmpe velgørenhedsarrangement for alle interesserede i Arena Assens torsdag den 4. maj.
Få yderligere oplysninger hos Ove Nygaard på telefon 3031 0908

Etablering i Tyskland


Torsdag den 4. maj sætter vi fokus på mulighederne for etablering i Tyskland. Du får grundig viden om det tyske marked - hele vejen rundt om om skat, lovgivning, sprog og kultur.
Læs mere og meld dig til på vores hjemmeside her

Og nu vi er ved Tyskland, kan du her finde Eksportrådets råd for eksport til Tyskland.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Netværk og faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er mange gode arrangementer i løbet af foråret 2017. Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp